miercuri, 11 decembrie 2013

Willem de Bruijn 3



Willem de Bruijn : cel mai bun dintre cei mai buni.
                                                                                                                                       ( partea 3 din 3 ) .

Multe cărți au fost scrise despre sportul columbofil .
Si multi crescatori sunt dornici să va  spuna ce trebuie să faceți pentru a câștiga .
Dar, din păcate, cei mai multi dintre cei  care recomanda, ei insisi  sunt mai puțin  concurenți decat media  . Pot   aceștia să ne fie profesorii ?
Oamenii pe care vă puteți baza sunt campioni . Și în special cei care au fost campioni toată viața lor . Un astfel de om este olandezul  Willem de Bruijn , omul cu rezultatele de basm , care , mai important,a  făcut si pe alții campioni . I-am pus câteva întrebări care ar putea dezvalui lucruri pe care în mod normal probabil nu s-ar gândi sa le spuna .

Ce trebuie să faca pentru a deveni un  campioni pe intreaga  viața asa cum ai fost tu  ?
In primul rand  ar  trebui să vrei tu să fii un campion  . Toată lumea poate face ce am putut eu  cu condiția să aibă voința de a câștiga .
Desigur, oamenii ar trebui să aibă , de asemenea, sentimentul , și chiar mai important sa  nu creada  tot ''rahatul''  care se spune , cum ar fi secretele  care alții pretind că le  au , dar care in realitate nu există .

Ce înțelegeți prin " sentimentul " ?
Greu de spus . Ar trebui să fie un porumbel între porumbeii .Sa aibe  capacitatea de a observa foarte bine . Sa vada de ce au porumbeii nevoie , cum se simt ,  ce le place , ce nu le place și așa mai departe .

Ceea ce este cel mai important lucru în acest sport ?
Simplu . Păsări bune - 90 la suta din tot  restul este BS . Adresați-vă la  10 campioni cum  hrănesc și veți obține 10 răspunsuri diferite . Întrebați cum antrenează și aceeași poveste . Crescatoriile  ar trebui să fie foarte importante . Dar uite cât de diferite crescatorii de campioni sunt .
Leo Heremans sustine crescatoriile  bine ventilate . " Porumbeii au nevoie de aer curat . "
Campioni , cum ar fi vd Wouwer , Dirk van Dijck , vd Bulck și Jos Joosen spun ca  mansardele nu ar trebui să fie ventilate . " Ventilație cauzează numai proiecte . "
Unii campioni vizita un medic veterinar în fiecare lună , alții aproape niciodată .

Și care este ideea ta despre ventilație ?
Spre deosebire de crescatorii  vd Wouwer și Dirk van Dijck mansarde mele sunt foarte deschise . Deasupra capetelor  păsărilor sunt țiglele acoperișului . La fel ca si la fratii Janssen


În ultimii ani W de Bruijn a mers de multe ori Belgia și alegat multe
prietenii  bune acolo . Unul dintre ei este Maurice Haesendonckx .

" Păsări bune ", este tot ce contează  spui ! În cazul în care un crescator nu are porumbei buni , cum ii poate obține ?
Sa se duca  la locurile potrivite . Preferabil de crescatori care au lot mic și , prin urmare, câteva păsări . Astfel de oameni sunt obligați să elimine pasari care ar pot fi  păsări bune pentru alții .

Aha .., atunci oamenii nu ar trebui să meargă la tine !
Am inteles aluzia ta , acest lucru poate suna ciudat , într-adevăr , din moment ce am multe păsări .
Dar îndrăznesc să spun eu sunt de altă natură .
Când oamenii vorbesc despre Verkerk , de mine și de alții vorbesc de multe ori despre multe păsări noi,rase si " uita " cât de multe dintre aceste păsări câștiga premii .
Aceasta sa întâmplat la  mine ,particip cu  110 de porumbei și am 100  clasati.
În opinia mea , asta este mult mai dificil decât a clasa 10 de premii din  11angajati , chiar dacă , rezultatul  este foarte bun, de asemenea .

" Du-te  drept in locuri potrivite , ai spus . Poți să fii mai specific ?
Există mulți crescători , cu rezultate bune , dar asta nu  este suficient de bun pentru mine .
De asemenea, vreau valoarea   concursurilor .
În unele părți atat ale  Olandei cat  și Belgiei  , nu este atât de dificil de a obține rezultate remarcabile , deoarece concurenta nu este foarte puternica .
În alte regiuni , este opusul . Voi încerca să explic cu un exemplu .
În locul în care locuiesc este mai multă apă . Dacă în timpul iernii , aș patina cu persoane mai in  varsta as fi cel mai bun dintre toati . Dacă aș patina cu tineri  fanatici de 20 de ani as fi o glumă  . Intelegi ce vreau să spun ?

" Eu o fac . Dar în Olanda știi unde sunt păsările sunt bune . Și ai bani . Mulți oameni în străinătate , nu sunt atât de norocoși . Poate ai uitat dar  toate joaca  un rol în acest sport ?
Datorită internetului și lumea iubitorilor de  porumbei a devenit mica . Străinii ar trebui să studieze rezultatele crescatoriilor și  sa nu se  încadreze pentru anunțurile care promit  a construii un pod chiar si in locuri in care  nu există nici un râu . Dar trebuie să recunosc , interpretarea rezultatelor , în mod corect este un fel de artă . Mai mult, nu ar trebui să meargă la crescatorii care dau multe  medicamente  .


Fotografie printre cei mari .

Păsările par să fie rapide și puternice . Cum puteți obține aceste păsări ? Prin selectare , poate ? Te uiti dacă au muschii care le pot transforma in pasari puternice ?
Desigur, nu  clasific păsările , iar  cu privire la muschii stiu la fel de multe ca despre ochi .
Asta nu înseamnă nimic . Nu știu prea multe despre porumbei , oricum .

Esti serios acum ?
Foarte serios . Uneori, străinii care doresc să cumpere pui cer aceiasi culoare  ca si  ochii părinților . Crezi sau nu , eu nici măcar nu știu ce culoare au ochii celor mai buni reproducatori ai mei.

Și  semnul in ochi atunci ?
Semn in ochi, haide . Noi suntem oameni serioși , nu -i așa? Când oamenii cumpara porumbei eu nu pot înțelege in cautarea a ce sunt atunci cand se uita la ochii pasarilor . Ei ar trebui să se uite mai degrabă în ochii crescatorului !

Spui că ai cumpărat  multe păsări , dar multe au si confirmat  . Spre deosebire de tine ei nu o fac . Care este diferența ?
Destul de simplu . Eu cresc mulți pui și de curse  la fel de multe pasari ce pot fi trimise în fiecare săptămână de la orice distanta ! Chiar și păsările  pure de viteza pe care le-am cumparat din Belgia trebuie să fie capabile să vina si  de la distanta . Păsările vechi  sunt concurate de 20 de ori pe an .
Păsări care nu  pot face acest lucru poate pleca . Procedând astfel, în cele din urmă se va termina avand porumbei buni .

Sau fara  păsări .
Ha , păsări bune sau fara păsări , este drept . Da eu prefer fara păsări decat cu porumbei  rai. Mai mult decât atât , podul  gol a fost o bună bază pentru un nou început  multora .
 
Ai avut mult succes atunci cand ai importat pasari   . Tu ai spus ca nu te uiti nici la muschi ,nici la ochi. La ce te uiți  ?
Ceea ce spui nu  este greșit . Am cumpărat multe păsări într-adevăr ,  uneori am avut si  succes . Și la ce mă uit l ?
HHM . La nimic si la toate . Când mă gândesc la un columbofil care este cinstit și l-am suspectat de a avea porumbei buni am cumpara doar un coș de pui .

Un coș ?
Drept , sau două cosuri . În acest fel am cumpărat si  gunoi , dar si păsările bune, de asemenea . Bani pentru o singură pasăre nu garanteaza  calitate . Intotdeauna am compara ca la  o tombola . Mai  multe loturi,mai multe șanse . Avantajul cand concurezi  aceste păsări este că nu trebuie să așteptați cativa ani de zile pentru a afla dacă acestea sunt sau nu bune .


Crescatoria De Bruijn iarna

Pasarile de baza, cum ar fi Kleine Blauwe dau numai păsări bune ?
Nu desigur . Păsări care dau numai porumbei buni exista doar pe internet . Prin urmare, se întâmplă rar ca sa fi  pus păsările direct in compartimentul de reproductie pentru pedigree-ul lor  . Ei trebuie mai întâi să dovedească în concursuri valoarea pe care o are .

Crezi în consangvinizarea sau in incrucisari ?
Eu cred în noroc ! Asta este ceea ce aveți nevoie , atunci când  este vorba de reproducție .

Care ai spune că este secretul tău ?
Selecție pe baza rezultatelor și  sănătatea naturala . Cu fisa de concurs  în mâinile mele am face selecția . Astfel, veți obține păsări bune , nu există nici o altă cale .
Dacă selectați cu pedigree în mâini veti avea pasarile cu pedigree frumos  .
Dacă  frumusețea este cea  care contează pentru voi,vei primi păsări frumoase . Dar  este utilizata de păsări pentru respiratie pedigreeul sau frumusetea,  garantat ele  sunt în imposibilitatea de a lăsa pe ceilalți în urmă , atunci când zboară acasă?

hrănirea atunci ?
Care este cel mai ușor lucru în sportul columbofil ? Eu dau păsărilor mele același amestec în jurul întregului an și  pot mânca la fel de mult cat doresc . Am încredere deplină în instinctul lor .
Păsările vor manca ceea ce au nevoie și nu  mănânca ceea ce ei nu au nevoie . În cazul în care unele  alimentare sunt  lăsate or  să fac puii fericiti . De fapt, fiecare crescator ar trebui să aibă pui .

Și  despre medicatie ?
Nimic special . Când păsările se îmbolnăvesc , voi fi primul care să dea medicamente .
Atunci când acestea sunt în stare bună de sănătate stau departe de orice medicament . O mare greșeală pe care mulți o fac este să creda că medicament poate face păsările zboară mai repede .
Unui  singur lucru eu nu ii dau  nici o șansă : tricomonoza . Dau orbește medicatie o dată pe an .

Willem de Bruijn : medicamentele frecvente duc inevitabil la a obtine  porumbei care devin mai slabi și bacterii care devin mai puternice .

Ești sigur că aceasta este cea mai buna metoda ?
Hmm . " Convins " este un cuvânt mai bun . Întotdeauna am încercat  sa obține ce este  mai bun din porumbeii mei . Și trebuie să recunosc că am avut îndoieli în trecut . Nu este nimic ce sa  nu fi încercat .
Am injectat păsările înainte de curse cu diferite antibiotice , de fapt, nu există nici un medicament de care sa nu știu și aproape orice  am încercat .
Ori de câte ori am auzit ceva L-am incercat .
Am ajuns la concluzia că , dacă ar exista un astfel de lucru ca stimularea ,  nu se poate face cu medicamente . Știu că puțini oameni mă vor crede , daca nu este problema lor ,nu a mea   .
Toată lumea este lasata sa creada ce vrea , dar în timp ce alții au irosit banii pe produse inutile eu am investit in porumbei buni . Și  nu am regretat .


viitorul

Lucruri speciale despre formare sau antrenament ?
Nimic special . Antrenament  de zi cu zi cum fac si altii și tinerii i-am dus de  până la 20 de ori înainte de curse ,dar de la o distanță de 15 km maxim .
Intre curse eu nu ma mai pun pe drumuri . Am făcut-o în trecut, dar , în cazul în care există o diferență , aceasta este doar în primele câteva curse de viteza  . Pentru restul luam  în considerare ca este o pierdere de timp si de bani pe combustibil , dar altii pot gândi diferit , desigur .

Mulțumiri domnului de Bruijn . O ultimă întrebare . Sfaturi pentru începători ?
Acesta :  nu este medicație , antrenament , hranire și așa mai departe , care va face un campion , doar porumbei buni ! Pentru restul tot ce am de spus poate fi rezumat în trei cuvinte :
                         
                                         Păstrați lucrurile simple .

tradus http://www.schaerlaeckens.com/

sâmbătă, 7 decembrie 2013

W de Bruijn- 2

Willem de Bruijn , cel mai bun dintre cei mai buni . partea 2/3
                                                                                                                                 

În ediția precedentă am descris modul în care W de Bruijn ,superstarul din Olanda , a construit familia sa de păsări .
Și am menționat ce  mișcare de aur a făcut la începutul acestui secol : Importul de o pasări de la Meire și stocurile de păsări de la Leo Heremans care au făcut pe de Bruijn chiar mai bun  decât el fusese deja .
     Păsările Heremans înșiși au fost aproape imbatabile , pentru introducerea acestor păsări cu familia lui veche  nu am cuvinte .
             Îndrăznesc să spun că rezultatele de la de Bruijns au fost parțial responsabile pentru renumele lui Heremans de azi . 12 Din cele 60 de păsări care au fost achiziționate au fost foarte bune , sau 20 % . In mod natural el a scăpat de restul de 80% .
DOAR 80 % de aruncat ? Două păsări de zece , care sunt foarte bune ? Toți cei care sunt realisti vor admite ca acest lucru este exceptional . Unele dintre aceste stele de la Heremans le veti  găsiți mai jos . Chestia este mai puțin plictisitoare decat pare  , dacă studiem mai bine  rezultatele  .

" Kleine Blauwe " ( B - 05 - 6045556 ) .
Seria  belgiană arată acest lucru este o pasare directa de la Heremans .
Tatăl este un frate al  celebrei  " Rossi " .
Mama este crescuta de  " Blauw Kampioentje " , mama lui " Jan " și demisora cu  " Wonder Aske " . " Kleine Blauwe " si a devenit tatal sau bunicul la :
- 1 Creil 2.648 p. .
- " Joep ", care a castigat de 3 x 1 și 5 x 2 .
- " Jeroen " , care a devenit a 4 National As porumbel .
- 11 Cel mai bun mascul din Olanda .
- " Olimpic Schanulleke " , care a devenit primul As National de lungă distanță , în toate competițiile naționale și a devenit  pasare olimpica  ,= . A câștigat :( citeste și tremura) :
- 3 Orleans 6.951 p. .
- 8 . Orleans .10.375 p
- 8 Tours 9.061 p. .
- 26 Vierzon 11.674 p. .
- 21 Orleans 7.259 p. .
- 10 Argenton 3.128 p. .
Mama ei este " Granieda " o alta nepoata din  " Super Schalie " .

" Favori " ( B - 05 - 6045542 ) .

" Favori " este iarasi  direct  Heremans  , si inca ce  ... In pedigree-ul sau vedem pasari celebre , cum ar fi : "Brother Kannibaal van Dijck " , " Blauw Kampioentje " ( mama Jan ) , " Olimpic 003 " , " Wonder Aske " , " Goudklompje " .
De asemenea, această pasăre a trebuit să  dovedească în curse înainte de a avea  valoare de a primi o boxa si un  cuib în voliera de reproductie , stilul tipic al lui  Bruijn .
" Favori "  a devenit 10-a National As BOTB în 2006 și este mama  :
- " Zidane " ( 07 - 614 ), care a devenit 2 National As BOTB ,6 pe distanțe scurte si  As National NPO in 2008 .
- " Carina " ( a 3- S National Breisach 8.445 p) .
- "Blue Favori ( 07-749 ) , care a câștigat :
- 1 Peronne 43.623 p. .
- 1 Orleans 10.375 p. .
- 6 Creil 20.236 p. .
- 12h Peronne 22.790 p
- 13 Marienbourg 19.602 p. .
- Rosalinde ( 08-464 ) , a 3-a  cea mai buna  găină din Olanda .
- Și " Favori " este mama  senzaționalului  " Charony ", care a castigat in 8 zile  :
1 Nanteuil 17.186 p și 2  Bourges ( 16.843 p ) !

 ''Fairly Tale'' (06-1071928)
" Fairy Tale ", a fost reprodus  de Bruijn din două pasari direct  Heremans : " Fantast " x " Fina " . " Fina " este o fiică a celebrului " Rossi " x " Spinneke " .
" Fairy Tale " a castigat locul 1 din 693 de păsări și 1 Provincial Ables ( 2.764 p ) . Asta a fost suficient de bine  pentru a fi pusa  la reproductie. Ea a devenit mama lui:
- "Olympic Hurricane" ( 10 - 185 ), care a câștigat :
- 1 Ablis 2.193 p
- 1 Pommeroel 2.753 p. .
- 7 Duffel 5.535 p și mult altele  .   "Olympic Hurricane"a devenit  3 National As y ( BOTB ) , a fost pasare de olimpiada  ,  și a devenit tată la
" Olimpic Froome ( 11-433 ) , care a câștigat :
- 1 Argenton 1.262 p. .
- 1 Peronne 1.689 p. .
- 4 Mantes 10.466 p. .
- 4 Pommeroel 3.105 p. .
- 10 Nijvel . 6.019 p .
-si  " Olimpic Froome " a devenit  pasăre in olimpiada ( Nitra ) .
Mai mult decât atât "Fairly Tale ", este mama lui :
" Tineke " (11-1742359) care a castigat Peronne 19.278 p - 1 .
" Lisa " ( 11-182 ) care  castigat : 650 p - 1 , 672 p - 1 , 387 p - 1 , 3.062 p - 2 și S National Bourges 7.586 p. - 8 .
Oare  " Fairy Tale "isi  merita numele ei ?
" Fairy Tale " este semisora cu " Blue Fame " ( 07 - 760 ), care a fost 5 Național Ace  tineret și 11 cea mai buna femela   din Olanda în 2009 . ( WHZB ) .
"Blue Flame " a câștigat 6.255 p - 2 , 4.727 p. - 5 , 8.851 p. - 11 , 20.236 p - 23 , 12.768 p. - 22 . Și "Blue Flame " , la rândul ei este mama la 1 - 1.994 p . 2 - 1.992 p , 1 - 5.535 p , 2 - 1.063 porumbei și așa mai departe .
Toate acestea v-au  amețit ? Există mult mai multe pasari  care nu trebuie sa lipseasca , dar voi alege doar una : " Hestia " .




"Blue Flame "

''Hestia'' ( B-05-6045569)
 
" Hestia ", este din nou o pasare directa Heremans .
Ea a fost loc 5 tineret Olanda WHZB și este mama la :
- 1 Nanteuil 14.669 p. .
- 1 Mantes 11.778 p. .
- 1 Chalons 11.853 p. .
- 1 Pommeroel 6.082 p. . Și este de înțeles ....mult mai mult .
" Hestia " este bunica lui " Forezza''  , 4 - tineret  Olanda în 2010 . Vreau să termin cu cel mai bun concurent din crescatorie , în 2012 și 2013 . " Jacob ", este numele .

" Jacob " ( 11-1742183 ) .

" Jacob " este un nepot din " Zidane " ,l- am menționat mai înainte .
Mama " Janneke " ( 08-341 ) este o fiică de " Kleine Blauwe " x " Granieda " . Iata principalele rezultate ale lui " Jacob " :
- 1 Lisquin 4.904 p. .
- 2 Lille 16.450 p
- 9 Chateauroux 13.512 p. .
- 1 Pommeroel 719 p. .
- 13 Nanteuil 8.986 p. .
- 21 Tours 11.759 p. .
- 7 Meer 3.062 p. .
- 12 Duffel 4.454 p și din nou ... mult mai mult , desigur .
" Jacob " este loc 4  cel mai bun mascul din Olanda în 2013 și a sosit nu mai puțin de 15 de ori în primul procent .
Și ceea ce este tipic pentru păsări Bruijn  în general, și la această pasăre , în special ?
* " Jacob " a fost de top de la Chateauroux ( premiu al 9-lea de la 13.512 pasari ) , nu mai puțin de 621 km cu turbulențelor puternice în acea zi și, prin urmare o viteză mică de 1.131 MPM .
* Și a fost , de asemenea, de top de la Meer ( al 7-lea din  3.062 pasari ), care este de doar 62 km . Vant din spate ,  cu o viteză de 1.511 MPM .
Astfel încât pasărea a sosit  foarte devreme de la o cursa de distanta lunga si greu și foarte devreme de la o cursa de sprint pură cu vant din spate  .
Mai mult decât atât " Jacov ", a fost concurat de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lui septembrie !
Mi se pare de necrezut .


Din păcate, trebuie să mă limiteze ,  acest raport ar fi o carte cat de curând .
Multe pasari in realitate  bune, care sunt ignorate ar fi stele in crescatoria altora.
Porumbeii , cum ar fi :
- " Nationaaltje " : Cea mai buna pasăre din Olanda în 1996 .
- 88-854 . ( Prins ) 5-lea cel mai bun mascul din  Olanda în 1990 .
- 96-411 : 6-lea cel mai bun mascul  din Olanda .
- 98 - 995 : ( mama Olympic Zeus ), cea mai buna  femela tanara  din Olanda .
- 04-363 : Won 10.652 p 1 si 4.250 p - 1 .
- 97 - 611 : 2 campionatul  mondial V L 1997 .
- 96 - 505 : 5 cea mai bună tanara  din Olanda și un an mai târziu a 5 a cea mai buna femela .
- 02 - 468 : ( Pettachi ) Castigat 4 premii .
- 13 - 357 : ( Wiske ) Castigat  : 10.767 - 2 , 4.530 p - 1 si 4.092 p - 2 .
- 09 - 617 : ( Katinka ) castigat : 1.675 p - 2 , 2.381 p. - 3d , 608 p - 1 , 4.078 p. - 12 .
Aceasta " Katinka " este mama lui " Sietske " ( 09 - 185 ), care a câștigat 14.964 - p 3d , 8.345 p. - 6 ,
12.765 p - 15 , p. 6.9851 - 9 .

Și mai mult:
Nu am menționat :
- 11 - 348 : ( " Vanilla " ) 3 National As BOTB
- 09 - 288 : ( " Rowi " ), mama a 8-a din 13.199 de păsări și 2 din 9.015 de păsări .
- 10-120 : ( " Koen " ), al 10-lea cel mai bun mascul  din Olanda .
- 11 - 359 : ( " Tineke " ) 1 Peronne 19.278 p. .
- 05 - 589 : ( " Borias " ) al 5-lea cel mai bun mascul din  Olanda .
- 00 - 045 : 1 National As NPO .
- 94 - 021 : ( " Victory " ) 1 cel mai bun mascul din  Olanda în 1995 .
- 96 - 405 : ( " Jaap " ) Cea mai buna pasare  tânăra din Olanda .
- 10 - 012 : ( " Naila " ), care a castigat : 1 - 14,699 p și 1 - 11.778 p .
- 07 - 805 : ( " Brutus " ), care a câștigat : 19.602 p - 3, 1.308 p - 1 , 1.202 p - 1 , p. 22.790 - 7 . exagerez Am exagerat când am spus : "  W de Bruijn este cel mai bun ? "
În acest an ( 2013) în concursul național " BOTB " nu mai puțin de nouă de porumbei Bruijn au fost clasati  în primii cincizeci la categoria General .

REFERINȚE :
După aceasta s-ar putea întreba :
- Este amplasata locatia lui Bruijn asa de bine  ?
- Sunt aceste rezultate datorate unor  minunate rezultate de pregătire , alimentare speciala , medicamente sau
ce  secrete ar putea fi   ?
Crescatorii de mai jos au primit răspunsul lor la această întrebare .
Au importat porumbei de Bruijn și s-au găsit câștigătorii la nivel național la scurt timp după aceasta  . Și crezi sau nu , am să fac din nou alegeri ,există prea multe   . Asii acestor campioni au fost păsări directe de la Bruijn sau crescute din  păsări de Bruijn . Cine în această lume nu ar putea iesi  în evidență cu o astfel de listă ?

- G și S Verkerk :
loc 3 la Olimpiada ( 2007) .
1 NPO S National Blois 20.755 păsări ( ! ) .


Prieten vecin și Super campion ,  Bas Verkerk .

 După ce o pasare  jumătate de Bruijn bate 20.755 porumbei
de la Blois el a avut un motiv să zâmbească .

- L Sioen Belgia :
1 National Poitiers 13.135 yerl  un Bruijn pur ( 2013) .

- K Lippens Belgia :
2 Bourges NATIONAL 11.883 yrls , un Bruijn pur ( 2013) .

- Michel Vanlint Belgia ( care este cu adevarat impresionant ) :
1 National Geuret , cel mai rapid din 14497 porumbei ( 2013 ) .
1 National La Souterraine 3.150 p. linie  de Bruijn ! ( 2004)
1 National Vichy 2.458 p , în 2004 și pasare olimpica  în 2005 . linie  de Bruijn .
1 National La Souterraine 13.965 p. . ( 2006)
3- mare distanta  la  Olimpiada  Poznan . linie  de Bruijn . ( 2011) .

- T Bosma :
2 Olimpiada yearlingi ( 2013) .

- C Everling ( unul din cei mai apropiați prieteni ai lui  Bruijn )
 1  yearlingi Olimpiada în 2011 și , de asemenea, 1 yearlingi Olimpiada 2013 .

-J vd Pasch :
2 Olimpiada general  ( 2013) .
3 Olimpiada yearlingi  ( 2013) .
1 S - National NPO Pithiviers 12.987 p. .
1 National As tineret 2013 .
2 National As tineret 2010 .
1 S - National NPO Tours 13.244 p. .
1 National As y  2009 .
1 cea mai buna femela  din  Olanda în 2012 .
J vd Pasch era deja un mare campion . El a cumpărat porumbei de la de Bruijn și este atât de sincer ca să spuna :" acest lucru este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată .''

- Albert Derwa  Belgia :
Acest crescator simpatic a devenit Campion National Belgia Yearling  în 2012 .
Doi superporumbei au fost responsabili pentru asta . Unul a fost crescut de de Bruijn .

- Cassaert - Senechal Belgia :
Acest om a avut super- pasari toată viața lui , care sunt populare peste tot în lume . În 2011, el a avut o pasăre care a fost chiar mai buna  decât propria lui familie . A devenit 2 demifond NATIONAL ACE KBDB  și a fost un PURE de Bruijn .


Anton vd Burg , unul dintre cei multi care au avut succes
cu pasari de Bruijn 


A v d Burg :
1 Provincial Mantes 23.851 porumbei ! !
1 Provincial Nanteuil 30.013 porumbei ! ! Această pasăre a fost crescut de de Bruijn .

H Calon :
1 Provincial Orleans 6.036 porumbei .Pasare W de Bruijn .

Borgmans Bros :
1 NPO S Sens naționale 9.437 porumbei . ( 2013) .

J Kuijzer
Cel mai bun porumbel viteza din Olanda NPO ( 2013) .

Vi-am spus ?
V- am spus că de Bruijn unul a avut cele mai bune șapte femele concurate în naționale WHZB din Olanda ?
Nu , nu am făcut-o .
Ți-am spus rezultatele din  concursuri  ale acestui pod ?
Nu , nu am făcut-o .
Dar există atât de multe pasari bune, rezultate senzationale si porumbei As pe care nu i-am mentionat . Dar există un rezultat care vreau să vi-l arăt . Este rezultatul ultimei cursa din 2013 de la Mantes , 400 km . El a angajat 160 de păsări , da, este cam mult , dar ... nu mai puțin de 124 dintre ei au clasat  , de asemenea, o mulțime ! La lansarea acestei curse provinciale au fost 2.050 de păsări . De Bruijn a câștigat , asezativa bine pe scaune .... șaptesprezece premii în primii douăzeci :
Sau, pentru a fi mai precis din 2.050 pasari : 2, 3 , 4, 5 , 6, 7, 9, 10 , 11 , 12 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 .
În trecut, am crezut că a fost o concurență slabă acolo unde concureaza el . Acum, belgienii cunosc mai bine și știu mai bine . Am , de asemenea, o pasăre de Bruijn , in varsta de un an .
A câștigat :
- 2 NPO S National Pithiviers din nu mai puțin de 15.770 de păsări . Peste 400 de kilometri și vânt puternic de fata .
- 3 NPO S National Orleans 7.743 păsări . 450 km .
- 2 St Quentin 6069 păsări .
Dacă aceste premii ar fost câștigate de trei păsări ar fi uimitor .
Dar ele au fost câștigate de doar o singură pasăre . Cine altcineva decât W de Bruijn poate reproduce astfel de porumbei ? De la  St Quentin a fost bătut doar de un porumbel din crescatorie, un nepot de
din Home Alone . Având în vedere toate primiile  câștigate de de Bruijn Mă întreb câți  Home  Alones  ...are numai el  ! !


Cine nu ar zâmbi cu o pasăre care a  castigat :
-2 S - National . NPO Pithiviers 15.770 păsări  
-3 S - National NPO Orléans 7.743 păsări  .
-2 St Quentin 6.069 păsări  (  bătut de un alt porumbel din crescatorie ) .

-tradus http://www.schaerlaeckens.com/

vineri, 6 decembrie 2013

Willem de Bruijn -1

 1

Willem de Bruijn , cel mai bun dintre cei  mai buni
                                                                                                                                      ( partea 1 din 3 ) .

În anul 2000, revista   NPO a cerut cititorilor sai, care ar fi  cel mai bun cocurent  din Olanda . Îmi amintesc atât de bine, pentru că după ce voturile au fost numărate m-am regasut pe  locul 3 national . Desigur, acest lucru a fost o mare onoare , dar cu toate acestea, m-am simțit flatat . Dar 2000 este cu  destul de mult timp în urmă .,2000 nu este 2013 . În cazul în care aceeași întrebare s-ar fi cerut  - azi destul de alte nume ar fi urcat  în sus .

LA CLUB
Am fost la  discutarea acestui subiect ( care este cel mai bun ), cu prietenii .
Numele vd Merwe , Verkerk , de Bruijn și Koopman au fost menționate cel mai mult.
Este adevărat , ei sunt toti crescatorii cu numar mare de păsări , dar fără multe păsări este greu să fi cel mai bun in ziua de azi

- P v d Merwe ? El poate arăta rezultate care iti taie respiratia , dar ar trebui să fie mai constant .
- Verkerk ? El este sigur cel mai bun crescator pentru cursele de o zi, dar punctul său slab sunt  concursurile cu puii .
- Koopman este  o stea , dar ar trebui să fie mai constant , de asemenea.
- Am fost de acord în cele din urmă : Numărul  ONE absolut în prezent  pentru cursele de o zi  este W de Bruijn . Rezultatele dentistului care refuză să se pensioneze  taie rasuflarea pe tot parcursul anului . Distanță scurtă , distanța de mijloc sau de curse o zi , Păsări vechi sau păsări tinere , Pentru păsările sale nu se face nici o diferență .
Fiecare cursa , pe tot parcursul anului , el este omul gata de a invinge  , favoritul  pentru a câștiga .
Nu numai regional  dar si  Provincial . Nu-mi pot imagina că orice altcineva ar fi putut  câștigat atât de multe titluri naționale în ultimele decenii .


Willem de Bruijn  serios . O imagine rara .

Mergem  înapoi în timp
Ca  tânăr Willem a fost deja obsedat de porumbei, lucru care in mod real nu ar fi  ciudat  Jumătate din colegii săi au avut porumbei in acele zile .
Realitatea este ca a început o carieră magnifică  în 1984 . El a cumpărat o fermă cu o magazie mare, în orășelul de Reeuwijk , situat la aproximativ 25 km nord de Rotterdam .
Crescatoriile  au fost construite în curând , singurul lucru care lipsea acum erau  pasarile . Păsări bune  desigur, pentru că acest om este un câștigător inăscut și unul dintre cuvintele pe care el le urăște este " mediu " . De unde ar fi putut obține păsări bune decât de  la Bros de Wit ? Acestia  au fost oameni foarte cinstiți ( lucru important! ), și în cursele de neegalat .
Faptul că nu au primit faima internațională pe care  ei meritau nu este relevant .
De Wit a avut în principal pasari de la Klak , deci familia Janssen . Astăzi, fiecare olandez  știe cât de bune  aceste pasari  De Wit  au fost atunci . Ele sunt câștigătoare acum pentru Verkerk , Verbree și vd Merwe .
Acei oameni , și de Bruijn , desigur , au fost destul de inteligent pentru a merge și a obține păsări de Wit , în timp ce  un popor întreg a fost  adormit .




Crescatoria porumbeilor Willems

PASARI DE BAZĂ
Deci, a mers la  De Wit  ,de  unde a cumparat 30 de pui . Aceasta a fost  în 1984 .
Doar un an mai târziu a avut prima său super porumbel . El la numit " Sterkweker " ( "Star de reproducție ", 85-340 ) și acest nume nu a fost exagerat .
Acest porumbel  a fost  inceputul unei ere a unei crescatorii care a  fost încărcata cu superporumbei .
De Bruijn a avut atât de mulți dintre ei de-a lungul anilor incat nu stim pe care sa alegem . Rezultatul este că , (crezi sau nu) în mod inevitabil Asi Nationali , porumbei Olimpici câștigători împotriva a 10.000 de păsări  vor fi ignorati sau vor primi prea puțină atenție .

" Starbreeder " ( 85-340 )
" Starbreeder " a fost o pasare directa  De Wit . Prin Klak și Ouwerkerk ( line Verbarth ) a fost destul de mult sange Janssen în el. " Starbreeder " a devenit :
- Tatăl cel mai bun mascul din  țăra în 1993 .
- Bunicul  celui mai bun mascul din Olanda în 1995 .
- De asemenea, bunicul a celor mai bune tinere pasari  nationale in 1996 .
Poate cel mai spectaculos descendent al " Starbreeder " este " Super Schalie " ( 90-089 ) . " Schalie " înseamnă " stratificat ", caracteristica  atribuita    tulpinei Janssen .

" Super Schalie " ( 90-089 )
Pur si simplu nu pot,  descrie cât de   minunata a fost aceasta pasare in crescatorie  . În cele mai multe pasari de  Bruijn sangele acestui exemplar este prezent  .
Așa cum a spus mai înainte , este un nepot din " Sterkweker " , dar " Super Schalie " este , de asemenea, un fiu direct din 86-186 , o alta pasare de baza  Klak   si De Wit .
Descendenți ai " Super Schalie " au fost :
- 3 cea mai bune femela din Olanda 1992.
- 3 cea mai buna femela  din Olanda 1993 .
- 2 cea mai buna femela  din Olanda 1995.
Un alt porumbel special numit  " Regele " , un alt descendent al 86-186 a fost o pasăre cum intalnim o data in   viață .
A câștigat :
4.410 p - 1 ,
 3.818 p - 1 ,
2.289 p - 1 ,
 1.3890p - 1 .
Cele mai multe dintre cele mai bune pasari de Bruijns  au , de asemenea,  recorduri excelente in curse . Cum ar fi " Super Schalie " . A câștigat :
9.119 p - 1
4.734 p - 1
2.976 p - 1
737 p - 1 ( 3,106 p - 2 ) .
691 p - 1 ( 2.891 p - 8 ) .
Ea a dat atât de multe pasari bune incat  Willem a uitat să aminteasca  pe unul din cei mai buni copii directi : " Apollo " ( 01 - 694 ), care este si un descendent al Sterkweker , de asemenea.

" Apollo " 01-694 .
" Apollo " a fost loc 4  in clasamentul; celor mai bune pasari pe distanta de mijloc din Olanda : Principalele sale rezultate  sunt :
3.777 p - 1
4.492 p - 4
4.274 p - 4
6.409 p - 7 . și în mod natural mult mai multe .
Off - tinerii din  " Apollo " au castigat :
- 5 cel mai bun mascul din Olanda
- Bourges 8.548 p - 3rd.
- Sens 1.018 p - 1st
- Orleans 6.036 p - 1st
- Nanteuil; 14.669 p - 1st
- Mantens 11.778 p - 1st
- Peronne 19.278 p - 1st
- Duffel 5.535 p - 1st.
- Duffel 4.530 - 1st
- Peronne 608 p - 1st
- Vierzon 14.964 p - 3rd
- Morlinourt 8.345 p - 6th
- Strombeek 2.247 - 1st
- Nijvel 4.853 - 5th
- Pommeroel 4.092 - 2nd.
- Sezanne 1.202 - 1st
- Pont 3.777 p - 1

Olympic Zeus ( 01-452 ) .
De asemenea, renumit " Olimpic Zeus " este un descendent al " Super Schalie " și vechea tulpina de Wit . Văzând rezultatele sale nu vă va surprinde ca a fost  încoronat ca al 2-lea cel mai bun mascul din Olanda în 2002 și că a fost Olimpiada   . A câștigat :
6156 p . - 1
2555 p . - 1
1453 p - 2
6409 p - 4
3894 p - . 5-
2299 p - 6
4178 p - ( ! ) Al 9-lea și ,iarasi sunt doar o parte din rezultate
Aceste premii au fost câștigate în curse 125-600 de kilometri.
Este de la sine înțeles că " olimpic Zeus ",   a devenit la randul sau  tatăl sau bunicul a multe pasari deosebite , dar acum vreau să vă atrag atenția la altceva .


Una dintre pasările  care l-a făcut W de Bruijn celebru .

IMPORTURI senzaționale
Păsările , menționate anterior , sunt, în principal păsări de Wit amestecat cu un pic Griekspoor , Ouwerkerk și van Breemen .
Începutul noului secol a fost de asemena pentru W de Bruijn , începutul unei noi ere .
El a importat unele păsări să se amestece cu familia lui și  a fost cu mult înaintea noastra. La achizitii  Bruijn a șocat națiunea . DIN NOU !
În Olanda , este un fapt bine cunoscut faptul că eu si Willem de Bruijn am fost prieteni de mult timp .
Deși ne gândim la fel la  multe lucruri , practicam acest sport în mod diferit .
El concureaza cu   multe păsări , eu  îndrăznesc sa participa la curse cu mai puțin de o mână . Mai mult decât atât , ar trebui să știți că , înainte de 2000, el a fost rareori în Belgia .
Pentru mine acest lucru este diferit , eu locuiesc chiar la graniță , el trăiește în mijlocul Olandei .
Când Willem a spus în 2001 " Pe mine nu  m-ar deranja sa încerca ceva nou ", reacția mea a fost " Să " mergem in Belgia atunci " .
Și in  Belgia ne-am dus .
Primul nostru obiectiv a fost un crescator care era destul de necunoscut atunci și a trăit nu departe de granița cu Franța . Gilbert Meire a fost numele lui . Cum l-am cunoscut ? Când Leutenez a fost în zilele lui de glorie a avut superstar de la acest om .
Asa ca am luat  drumul la Meire , Willem a cumpărat un coș plin de păsări și una a fost  a fi un miracol absolut , atât ca un porumbel de  curse dar si reproducator .
El la numit " Gilbert " . A castigat 40 de premii în trei ani ", printre care trei premiere Ca reproducator  a fost o adevărată senzație și a devenit tatăl sau bunicul a peste 20 de câștigători de loc 1, urmașii săi au castigat . . :
- 4 S National Ablis 17.730 p. .
- 1 Duffel 3.912 p. .
- 1 S National Blois 20,755 p. .
- 1 Orleans 3.984 p. .
- 15 S National Bourges 9.000 p. .
- 6 S - National Blois 4.673 p. .
- Faimoasa " Mister Lady " și " Olimpic Anita " ,  concurate de Vanlint .
" Mister Lady " a castigat 12 premii in top 100 in nationalele Belgiene . " Olimpic Anita " a devenit pasăre Olimpica.
- 5 Ace Naționale .
- 8 Cel mai bun mascul de Olanda ..
- 9 National As Belgia .
- 5 National As și mult mai multe !
Medicul dentist a fost atât de fericit de al său " Gilbert ", incat mi-a spus : " Dacă vreodată ști un om care are  păsări de aceeași calitate , trebuie să -mi spui .
Asta a fost în 2005, și am știut un astfel de om , într-adevăr . Numele lui a fost Leo Heremans , în acele zile la fel de necunoscute ca Meire la momentul respectiv , dar deja un fel de legendar în propriul domeniu .
Deci, la Leo Heremans ne-am dus .
Memoria acestei vizite va rămâne în mintea mea pentru totdeauna .


Nu cred vre-un olandez sa fi fost la  Heremans pana atunci .
Germanul Dl Roeper , deși ma pot  păcăli  se poate sa fi fost primul străin care  l-a vizita Heremans pentru  cumpăra din  păsările sale .
Oricum , Leo a fost mândru ca a primit  vizitatori din străinătate, atunci și el ne- a salutat din toată inima . Și el a fost mândru , in a ne arăta păsările sale de top .
Nu voi uita niciodată frumusețea păsărilor care Willem le-a  manipulate acolo .
Am fost atât de impresionat încât cu greu am vorbit un cuvânt , atunci când ne-am dus acasă și ne-au tinut trezi toata  noaptea . În crescătoriile noastre am simtit ca ar trebui  sa uciderea o mulțime de păsări , deoarece acestea nu se puteau compara cu păsările Heremans .
În cele din urmă mi-am cumpărat șase păsări acolo , Willem a cumparat 60 , toati din cele mai bune .
Acest lucru a fost stil tipic pentru W de Bruijn . El niciodată nu cumpără păsări la  prețuri nebunesti  să-i pună în compartimentul de reproductie , dimpotrivă : Pentru aceeasi bani pe care altii trebuiau sa ii plateasca   uneori, pentru o pasăre, el  își cumpără o grămadă la un moment dat și  le- concura .
Ei trebuie mai întâi să se dovedească la fel de buni concurenți înainte de a ajunge sa aibe o șansă de a se reproduce .
Trebuie să recunosc ,  ca  la început de Bruijn nu era sigur pe el .
Când el a luat aceste păsări Heremans el mi-a intrebat de mai multe ori :
" Chiar crezi că aceste păsări sunt atât de bune ? "
" Fără îndoială stiu asta , dar de ce va mai  întreb? " Intotdeauna am reacționat .
" Aceste păsări arata prea bine  pentru a fi bune" , a spus el din nou și din nou .
Primul antrenament a pus  capăt la îndoielile sale .
Cinci curse mai târziu, el a mulțumit lui Dumnezeu că a cumpărat aceste păsări . Și după primul sezon el a stiut ca a adus  aur în mansarda lui . Printre cei 60 de tineri au fost 12 de păsări care au pus capac tuturor , păsări care au putut invinge  peste 10.000 de porumbei  .

NOTĂ
Notă cu privire la Asi  naționale în Țările de Jos . Avem următoarele concursuri naționale la care fiecare are propriile sale reguli :
- NPO . Puteți compara acest lucru cu KBDB .
- WHZB : O competiton tradițional prganizata de conducere revistei " NPO " .
- BOTB : Concursul de o- zi " lider revista " Het Spoor " .


Autor As Schaerlaeckens-http://www.schaerlaeckens.com/

joi, 5 decembrie 2013

RUTZ & Sons ( Blieskastel , DE) imbatabili in cursa de Barcelona !

RUTZ & Sons ( Blieskastel , DE) remarcabili  la   Barcelona

Porumbei lor pentru mare distanta sunt extrem de puternici  , uneori pur și simplu prea puternici pentru adversarii lor . Ei au mare succes de asemenea si in  alte crescatorii . Rezultatele  lor în cursele de la Barcelona sunt dea dreptul  senzațional .
Porumbeii se întoarcă acasă aproape de la fiecare cursa la care au concurat si mai important aduc acasa premii de top
 .


Unii dintre voi s-ar putea să nu fiti  familiarizati  cu Rutz & Sons , pentru ca intradevar  crescatorii de mare  distanță cunosc familia . Numele de Rutz & Sons reprezintă o crescatorie de mare  distanță , care a avut  performante foarte bune de mai multi ani , ei  fiind astazi unii dintre crescatorii  de top la nivel național și internațional . Au câștigat deja destul  curse importante în cariera lor .
Echipa de Rutz și Sons este format din tată Karl - Heinz ( 64 ) și cei doi fii ai săi , Sven și Jens . Tatăl lor nu  mai poate petrece prea mult timp în pod  din cauza unor probleme de sănătate , de aceea  cei doi fii ai săi fac cele mai multe lucruri in acest moment . Sven și Jens sunt doi frați gemeni , foarte  implicati în curse de porumbei , ei implinesc in acest an  31 ani . Insa sa  nu trebuie să trecem cu vederea o altă persoană importantă în această familie , și anume mama lor Adelheid . Ea are grija de porumbei  dimineața , asigurându-se că toți porumbeii  au tot ce este necesar ,are grijă de tot ce este necesar atunci cand cei doi fii ai  ei nu pot oferii cand sunt  la munca   . Porumbeii sunt adăpostiti într-un pod în apropiere de casa părinților lor, dar cei doi fii locuiesc in apropiere .







Barcelona 2013
Barcelona este, desigur, numărul unu pentru cursele de mare distanta . Un total de 25382 porumbei au fost eliberați la 30 iunie pentru editia din 2013 a acestui clasic .Au fost  10685 din  belgia , olanda 6912 , 3232 franta , germania 1733 , 475 Anglia , 63 Luxemburg și 63 de porumbei polonezi la start. Anul trecut, numarul de porumbei a fost ușor mai mică cu 25,320 porumbei participanți și s-a  observat o crestere a porumbeilor din Polonia în acest an . Porumbeii au fost eliberati vineri, la 09:30 , cu visibilitate  bun și un vânt usor din nord-est  . Startul a fost dat putin mai tarziu pentru a se asigura ca nici un porumbel nu va ajunge la crescatorie in ziua lansarii.
 S-a dovedi  o cursa mare și a fost  considerata cea mai grea cursa de mare distanta din ultimii zece ani . Crescatorii au trebuit să aștepte ceva timp pentru ca primii porumbei sa cada de sus . Crescătorul francez , Claude Thil a văzut primul său porumbel sosind  la 08:25 dimineața , dar acest lucru nu a fost, evident, câștigătorul internațional . Porumbeii aterizat unul câte unul și a fost nevoie de mult  timp înainte de a putea anunta castigatorul international . Locul 1  international a fost câștigat de către belgianul  , Luc Wiels din Roosdaal , al cărui  porumbel a fost cronometrat la 10:19 '10 ", după o cursă pe 1,057.761 km . Porumbel sau a  ajuns la o viteză de 944.289 m / min , ceea ce înseamnă ca nici un  porumbel nu a avut o viteză de peste 1.000 m / min .
RUTZ & Sons au imbarcat 26 de porumbei și au avut un numar impresionat de sosiri , 19 clasari internationale  . Castigand 19 premii în cea mai dura cursa de mare distanta  din ultimii 10 ani este o relizare . Un alt fapt interesant este că unul dintre porumbeii lor a fost găsit mort în Franța ,  înainte ca primul porumbel german sa fie constatat . Acest lucru înseamnă că ar mai fi  câștigat un premiu internațional , ajungand la  20 .






      Porumbeii RUTZ au evoluat  la fel de bine si  în ediția 2012 de la Barcelona cu un alt procent de clasari impresionant : ei au clasat  17 porumbei , dintr-un total de 28 de porumbei . Este remarcabil faptul că  unul din patru porumbei a castigat un premiu internațional , primul lor porumbel a fost al  37-lea în rezultatele internaționale .
Cele mai importante rezultate din cariera lui Rutz & Söhne :
  1st International Pau 2006
1st International Bordeaux 2005 Yearlings
2nd International Barcelona 2003
2nd International Barcelona Hens 2003
7th International Tarbes 2009
5th International Tarbes Hens 2009
6th International Barcelona Hens 2004
7th International Bordeaux Yearlings 2004
1st National Barcelona 2003
1st National Barcelona 2008
1st National Bordeaux 2005
1st National Carcassonne Yearlings 2006
1st National Pau 2006
1st National Bordeaux Yearlings 2005
1st National Barcelona Hens 2005 
1st National Barcelona Hens 2008

Succesul   in alte crescatorii

Crescatorii judeca , de obicei, calitatea unui porumbel dupa  rezultatele urmașilor săi din alte mansarde , pentru că acest lucru ne ajuta sa ne facem o idee mai bună de cât de talentat este porumbelul  într-adevăr . Unele familii de porumbei sunt atât de talentate că urmașii lor poate stimula într-adevăr performanța si in alte  rase existente ,acest lucru a fost recunoscut si  în cazul de pasarilor  lui Rutz & Sons :
Doi crescători germani au fost foarte de succes cu porumbeii de Rutz & Sons în 2010 : Hans - Peter Brockamp a câștigat 3  național  Barcelona in 2010, cu un porumbel care are 50%  Rutz & Sons  , frații Bold au câștigat 4 nat.  la Barcelona  cu un porumbel 100% Rutz & Sons . În 2011, Markus Becker a castigat 3 nat.  Barcelona  și 2 nat femele  cu porumbel 50% Rutz & Sons  . În 2012,  francezii Schaschkow au castigat loc 1nat. femele  la Barcelona , cu un porumbel 50% Rutz & Sons  . Acestea sunt doar câteva exemple care ne ajută să estimăm calitățile de reproducere uimitoare ale rasei de porumbei detinute de  Rutz & Sons  . Țineți minte că am inclus doar cele mai bune rezultate de la Barcelona ! Există o listă mult mai lungă de referințe în curse internaționale pe mare distanta  , dar vom ajunge la asta mai târziu .

O licitație pe PIPA chiar acum !!!!!!!!!!!!!