luni, 20 iunie 2016

Frank Zwiers locul 1 national din 13 472p St. Vicent 2016 cu ''Le Bernard'' !

O zi ciudată a fost ieri pentru Frank, i s-a implinit  aproape de nedescris.
Ieri la 06:00 era gata pentru sosirile naționalului Sf. Vincent. Pentru că nu a fost nimic a  curățat liniștit mansarde și tocma intrase la  duș. Tatăl era atât sicopii erau nerăbdători să-l surprindă, Laacum  7:30 și s-a uitat din nou la lista de jurnale. În Țările de Jos nu fusese raportat nici un porumbel asa ca a fost timp pentru porumbei,  pur și simplu pentru a pune apa potabilă proaspătă și unele alimente proaspete. A fost si se joaca cu niste porumbei in crescatorie, atunci când soția lui  a strigat că a intrat un porumbel în crescatorie. Răspunsul lui  a fost  : "nu se poate"...., "probabil unul  de la antrenament de seara." A deschis usa volierei și a stat față în față cu "Le Bernard" un cocoș din 2012, pe care l-a jucat la St. Vincent. Porumbelul a fost cronometrat  la 7:44:16 și lui au inceput sa ii tremure piciorele cand a scris mesajul  pentru a anunta porumbelul si a aflat ca este primul anuntat  în Țările de Jos. Din acel moment, explodeaza totul nenumarate mesaje, email-uri, apeluri telefonice și vizite spontane. Acesta a fost, insa evident a trebuit sa astepte , dar în jurul orei 10:00, a devenit clar că "Le Bernard" a fost cel mai rapid porumbel din Olanda impotriva 13.000 de porumbei. Frank spune ca Ar putea plânge ca un copil mic dupa atat de  multe emoții acest lucru l-a făcut sa se elibereze  liber, chiar bun prieten Willie a primit ca o lovitira vestea cand  l-am sunat că "Le Bernard" 1 National Sf. Vincent a câștigat. Ea a devenit o zi pe care nu o sa o uite niciodată,una dintre cele mai frumoase zile columbofile din viata lui !


"Le Bernard" este așa cum sugerează și numele un mascul născut în 2012 și este numit după colegul meu Bernard van Oerle (Loft Manager de GPS). Numele l-a primit pentru că el a câștigat 26 național St. Vincent în 2015 și Bernard l-a  sfătuit să aplice acea ventilația. "Le Bernard", a fost crescut de porumbei pe care ii-are in crescatorie,tata de la Mark vd Berg, tatăl este un Kiekebelt cocoș din"Rosy" și mama este fiica cunoscutului "Brive" Raymond Molenveld / FPP.


Apoi  "a doua zi după ce" a dormit foarte putin, s-a ridicat din pat pentru a vedea dacă totul s-a întâmplat cu adevărat. A avut, de asemenea, porumbei de la Pau, care, ar putea veni în continuare. În acest timp, a venit si de la Pau dar in zona ploua .primul constat in jurul locului  180  național, nu destul de buun , dar Frank este  fericit cu acest debut. Acum, există reporteri pentru diverse reviste și un cumpărător interesat de porumbl. Ieri au existat trei persoane care au   cerut porumbelul,este  încă în dubiu, dar se gandeste serios sa  păstreze porumbelul și să crească în mod considerabil.

Având în vedere că sezonul merge in continuare a facut deja pregătirile finale pentru Agen ZLU, aici va trimite numai yearlingii , în principal, pentru experienta. Porumbeii lui ca si yarlingi nu au super rezultate dar vin din ce in ce mai bine la maturizare  De asemenea, va trimite mâine după-amiază la Bordeaux . Ca și Sf. Vincent, v-a anunta lista de imbarcare  iar sosirile vor fi postate pe  site-ul sau .

Va doreste mult succes tuturor si multumeste pentru urari !