miercuri, 15 mai 2013

15-05-13

  Sosiri destul de tarzii...probleme dupa sosire..diaree,stari de voma...lipsa poftei de mancare,poate e efectul faptului ca porumbeii au primit apa in masina sau pur si simplu imunitatea mai slaba ...important ca abia aseara am reusit sa ii pun pe picioare,multumesc lui dumnezeu astazi chiar s-au vazut  schimbari majore...speram ca fondurile ne vor gasi intr-o forma destul de buna.Am ridicat perdelele pentru a accelera putin naparlirea,as vrea ca prima pana sa pice undeva la Caplani daca se va putea.  Sa vedem cum decurge si cursa de duminica de la Maicanesti,deja s-a anuntat imbarcarea foarte devreme,se pare ca deja severinul ne pune sula in coaste...o sa iasa cu scantei,sper ca macar porumbei sa dea dovada de fayr play si sa soseasca bine.

vineri, 10 mai 2013

Hristos a inviat !

    Ultima etapa a fost chiar in ziua de pasti prilej sa pot trimite mesaie pentru colegii al caror numar il am in agenda si pe acesta cale tuturor cititorilor ca invierea domnului sa le aduca sanatate si multa liniste sufleteasca  lor si familiilor  ..personal le multumesc inca odata  tuturora acelora care mi-au raspuns.
   Sa revenim la etapa pentru ca deja maine imbarcam pentru Maicanesti. Mizil a fost o etapa destul de dificila o parte din produsele de la firma Brockamp,trimise de prietenul meu Dinu,au sosit chiar sambata insa  se pare ca si-au facut efectul,porumbei sosind cursiv.
  Am clasat 23 din 41 ...am pierdut inca o femela tradiva ....la anu lucru sigur nu vom mai detine tardivi !
  Nu stiu ce sa intamplat in acesta sapt dar nu mi-a placut deloc cum s-au antrenat porumbeii...sper sa ma fi inselat...oricum trebuie sa administram ceva respirator ...un produs cate de cat ...de top.Aseara 2 masculi nu au mancat ...si excrem azi de dim au avut un aspect verde....astazi pare ca s-au schimbat...sa vad maine si voi hotara dac ii angajez sau nu la urmatoarea cursa.