miercuri, 11 decembrie 2013

Willem de Bruijn 3



Willem de Bruijn : cel mai bun dintre cei mai buni.
                                                                                                                                       ( partea 3 din 3 ) .

Multe cărți au fost scrise despre sportul columbofil .
Si multi crescatori sunt dornici să va  spuna ce trebuie să faceți pentru a câștiga .
Dar, din păcate, cei mai multi dintre cei  care recomanda, ei insisi  sunt mai puțin  concurenți decat media  . Pot   aceștia să ne fie profesorii ?
Oamenii pe care vă puteți baza sunt campioni . Și în special cei care au fost campioni toată viața lor . Un astfel de om este olandezul  Willem de Bruijn , omul cu rezultatele de basm , care , mai important,a  făcut si pe alții campioni . I-am pus câteva întrebări care ar putea dezvalui lucruri pe care în mod normal probabil nu s-ar gândi sa le spuna .

Ce trebuie să faca pentru a deveni un  campioni pe intreaga  viața asa cum ai fost tu  ?
In primul rand  ar  trebui să vrei tu să fii un campion  . Toată lumea poate face ce am putut eu  cu condiția să aibă voința de a câștiga .
Desigur, oamenii ar trebui să aibă , de asemenea, sentimentul , și chiar mai important sa  nu creada  tot ''rahatul''  care se spune , cum ar fi secretele  care alții pretind că le  au , dar care in realitate nu există .

Ce înțelegeți prin " sentimentul " ?
Greu de spus . Ar trebui să fie un porumbel între porumbeii .Sa aibe  capacitatea de a observa foarte bine . Sa vada de ce au porumbeii nevoie , cum se simt ,  ce le place , ce nu le place și așa mai departe .

Ceea ce este cel mai important lucru în acest sport ?
Simplu . Păsări bune - 90 la suta din tot  restul este BS . Adresați-vă la  10 campioni cum  hrănesc și veți obține 10 răspunsuri diferite . Întrebați cum antrenează și aceeași poveste . Crescatoriile  ar trebui să fie foarte importante . Dar uite cât de diferite crescatorii de campioni sunt .
Leo Heremans sustine crescatoriile  bine ventilate . " Porumbeii au nevoie de aer curat . "
Campioni , cum ar fi vd Wouwer , Dirk van Dijck , vd Bulck și Jos Joosen spun ca  mansardele nu ar trebui să fie ventilate . " Ventilație cauzează numai proiecte . "
Unii campioni vizita un medic veterinar în fiecare lună , alții aproape niciodată .

Și care este ideea ta despre ventilație ?
Spre deosebire de crescatorii  vd Wouwer și Dirk van Dijck mansarde mele sunt foarte deschise . Deasupra capetelor  păsărilor sunt țiglele acoperișului . La fel ca si la fratii Janssen


În ultimii ani W de Bruijn a mers de multe ori Belgia și alegat multe
prietenii  bune acolo . Unul dintre ei este Maurice Haesendonckx .

" Păsări bune ", este tot ce contează  spui ! În cazul în care un crescator nu are porumbei buni , cum ii poate obține ?
Sa se duca  la locurile potrivite . Preferabil de crescatori care au lot mic și , prin urmare, câteva păsări . Astfel de oameni sunt obligați să elimine pasari care ar pot fi  păsări bune pentru alții .

Aha .., atunci oamenii nu ar trebui să meargă la tine !
Am inteles aluzia ta , acest lucru poate suna ciudat , într-adevăr , din moment ce am multe păsări .
Dar îndrăznesc să spun eu sunt de altă natură .
Când oamenii vorbesc despre Verkerk , de mine și de alții vorbesc de multe ori despre multe păsări noi,rase si " uita " cât de multe dintre aceste păsări câștiga premii .
Aceasta sa întâmplat la  mine ,particip cu  110 de porumbei și am 100  clasati.
În opinia mea , asta este mult mai dificil decât a clasa 10 de premii din  11angajati , chiar dacă , rezultatul  este foarte bun, de asemenea .

" Du-te  drept in locuri potrivite , ai spus . Poți să fii mai specific ?
Există mulți crescători , cu rezultate bune , dar asta nu  este suficient de bun pentru mine .
De asemenea, vreau valoarea   concursurilor .
În unele părți atat ale  Olandei cat  și Belgiei  , nu este atât de dificil de a obține rezultate remarcabile , deoarece concurenta nu este foarte puternica .
În alte regiuni , este opusul . Voi încerca să explic cu un exemplu .
În locul în care locuiesc este mai multă apă . Dacă în timpul iernii , aș patina cu persoane mai in  varsta as fi cel mai bun dintre toati . Dacă aș patina cu tineri  fanatici de 20 de ani as fi o glumă  . Intelegi ce vreau să spun ?

" Eu o fac . Dar în Olanda știi unde sunt păsările sunt bune . Și ai bani . Mulți oameni în străinătate , nu sunt atât de norocoși . Poate ai uitat dar  toate joaca  un rol în acest sport ?
Datorită internetului și lumea iubitorilor de  porumbei a devenit mica . Străinii ar trebui să studieze rezultatele crescatoriilor și  sa nu se  încadreze pentru anunțurile care promit  a construii un pod chiar si in locuri in care  nu există nici un râu . Dar trebuie să recunosc , interpretarea rezultatelor , în mod corect este un fel de artă . Mai mult, nu ar trebui să meargă la crescatorii care dau multe  medicamente  .


Fotografie printre cei mari .

Păsările par să fie rapide și puternice . Cum puteți obține aceste păsări ? Prin selectare , poate ? Te uiti dacă au muschii care le pot transforma in pasari puternice ?
Desigur, nu  clasific păsările , iar  cu privire la muschii stiu la fel de multe ca despre ochi .
Asta nu înseamnă nimic . Nu știu prea multe despre porumbei , oricum .

Esti serios acum ?
Foarte serios . Uneori, străinii care doresc să cumpere pui cer aceiasi culoare  ca si  ochii părinților . Crezi sau nu , eu nici măcar nu știu ce culoare au ochii celor mai buni reproducatori ai mei.

Și  semnul in ochi atunci ?
Semn in ochi, haide . Noi suntem oameni serioși , nu -i așa? Când oamenii cumpara porumbei eu nu pot înțelege in cautarea a ce sunt atunci cand se uita la ochii pasarilor . Ei ar trebui să se uite mai degrabă în ochii crescatorului !

Spui că ai cumpărat  multe păsări , dar multe au si confirmat  . Spre deosebire de tine ei nu o fac . Care este diferența ?
Destul de simplu . Eu cresc mulți pui și de curse  la fel de multe pasari ce pot fi trimise în fiecare săptămână de la orice distanta ! Chiar și păsările  pure de viteza pe care le-am cumparat din Belgia trebuie să fie capabile să vina si  de la distanta . Păsările vechi  sunt concurate de 20 de ori pe an .
Păsări care nu  pot face acest lucru poate pleca . Procedând astfel, în cele din urmă se va termina avand porumbei buni .

Sau fara  păsări .
Ha , păsări bune sau fara păsări , este drept . Da eu prefer fara păsări decat cu porumbei  rai. Mai mult decât atât , podul  gol a fost o bună bază pentru un nou început  multora .
 
Ai avut mult succes atunci cand ai importat pasari   . Tu ai spus ca nu te uiti nici la muschi ,nici la ochi. La ce te uiți  ?
Ceea ce spui nu  este greșit . Am cumpărat multe păsări într-adevăr ,  uneori am avut si  succes . Și la ce mă uit l ?
HHM . La nimic si la toate . Când mă gândesc la un columbofil care este cinstit și l-am suspectat de a avea porumbei buni am cumpara doar un coș de pui .

Un coș ?
Drept , sau două cosuri . În acest fel am cumpărat si  gunoi , dar si păsările bune, de asemenea . Bani pentru o singură pasăre nu garanteaza  calitate . Intotdeauna am compara ca la  o tombola . Mai  multe loturi,mai multe șanse . Avantajul cand concurezi  aceste păsări este că nu trebuie să așteptați cativa ani de zile pentru a afla dacă acestea sunt sau nu bune .


Crescatoria De Bruijn iarna

Pasarile de baza, cum ar fi Kleine Blauwe dau numai păsări bune ?
Nu desigur . Păsări care dau numai porumbei buni exista doar pe internet . Prin urmare, se întâmplă rar ca sa fi  pus păsările direct in compartimentul de reproductie pentru pedigree-ul lor  . Ei trebuie mai întâi să dovedească în concursuri valoarea pe care o are .

Crezi în consangvinizarea sau in incrucisari ?
Eu cred în noroc ! Asta este ceea ce aveți nevoie , atunci când  este vorba de reproducție .

Care ai spune că este secretul tău ?
Selecție pe baza rezultatelor și  sănătatea naturala . Cu fisa de concurs  în mâinile mele am face selecția . Astfel, veți obține păsări bune , nu există nici o altă cale .
Dacă selectați cu pedigree în mâini veti avea pasarile cu pedigree frumos  .
Dacă  frumusețea este cea  care contează pentru voi,vei primi păsări frumoase . Dar  este utilizata de păsări pentru respiratie pedigreeul sau frumusetea,  garantat ele  sunt în imposibilitatea de a lăsa pe ceilalți în urmă , atunci când zboară acasă?

hrănirea atunci ?
Care este cel mai ușor lucru în sportul columbofil ? Eu dau păsărilor mele același amestec în jurul întregului an și  pot mânca la fel de mult cat doresc . Am încredere deplină în instinctul lor .
Păsările vor manca ceea ce au nevoie și nu  mănânca ceea ce ei nu au nevoie . În cazul în care unele  alimentare sunt  lăsate or  să fac puii fericiti . De fapt, fiecare crescator ar trebui să aibă pui .

Și  despre medicatie ?
Nimic special . Când păsările se îmbolnăvesc , voi fi primul care să dea medicamente .
Atunci când acestea sunt în stare bună de sănătate stau departe de orice medicament . O mare greșeală pe care mulți o fac este să creda că medicament poate face păsările zboară mai repede .
Unui  singur lucru eu nu ii dau  nici o șansă : tricomonoza . Dau orbește medicatie o dată pe an .

Willem de Bruijn : medicamentele frecvente duc inevitabil la a obtine  porumbei care devin mai slabi și bacterii care devin mai puternice .

Ești sigur că aceasta este cea mai buna metoda ?
Hmm . " Convins " este un cuvânt mai bun . Întotdeauna am încercat  sa obține ce este  mai bun din porumbeii mei . Și trebuie să recunosc că am avut îndoieli în trecut . Nu este nimic ce sa  nu fi încercat .
Am injectat păsările înainte de curse cu diferite antibiotice , de fapt, nu există nici un medicament de care sa nu știu și aproape orice  am încercat .
Ori de câte ori am auzit ceva L-am incercat .
Am ajuns la concluzia că , dacă ar exista un astfel de lucru ca stimularea ,  nu se poate face cu medicamente . Știu că puțini oameni mă vor crede , daca nu este problema lor ,nu a mea   .
Toată lumea este lasata sa creada ce vrea , dar în timp ce alții au irosit banii pe produse inutile eu am investit in porumbei buni . Și  nu am regretat .


viitorul

Lucruri speciale despre formare sau antrenament ?
Nimic special . Antrenament  de zi cu zi cum fac si altii și tinerii i-am dus de  până la 20 de ori înainte de curse ,dar de la o distanță de 15 km maxim .
Intre curse eu nu ma mai pun pe drumuri . Am făcut-o în trecut, dar , în cazul în care există o diferență , aceasta este doar în primele câteva curse de viteza  . Pentru restul luam  în considerare ca este o pierdere de timp si de bani pe combustibil , dar altii pot gândi diferit , desigur .

Mulțumiri domnului de Bruijn . O ultimă întrebare . Sfaturi pentru începători ?
Acesta :  nu este medicație , antrenament , hranire și așa mai departe , care va face un campion , doar porumbei buni ! Pentru restul tot ce am de spus poate fi rezumat în trei cuvinte :
                         
                                         Păstrați lucrurile simple .

tradus http://www.schaerlaeckens.com/

sâmbătă, 7 decembrie 2013

W de Bruijn- 2

Willem de Bruijn , cel mai bun dintre cei mai buni . partea 2/3
                                                                                                                                 

În ediția precedentă am descris modul în care W de Bruijn ,superstarul din Olanda , a construit familia sa de păsări .
Și am menționat ce  mișcare de aur a făcut la începutul acestui secol : Importul de o pasări de la Meire și stocurile de păsări de la Leo Heremans care au făcut pe de Bruijn chiar mai bun  decât el fusese deja .
     Păsările Heremans înșiși au fost aproape imbatabile , pentru introducerea acestor păsări cu familia lui veche  nu am cuvinte .
             Îndrăznesc să spun că rezultatele de la de Bruijns au fost parțial responsabile pentru renumele lui Heremans de azi . 12 Din cele 60 de păsări care au fost achiziționate au fost foarte bune , sau 20 % . In mod natural el a scăpat de restul de 80% .
DOAR 80 % de aruncat ? Două păsări de zece , care sunt foarte bune ? Toți cei care sunt realisti vor admite ca acest lucru este exceptional . Unele dintre aceste stele de la Heremans le veti  găsiți mai jos . Chestia este mai puțin plictisitoare decat pare  , dacă studiem mai bine  rezultatele  .

" Kleine Blauwe " ( B - 05 - 6045556 ) .
Seria  belgiană arată acest lucru este o pasare directa de la Heremans .
Tatăl este un frate al  celebrei  " Rossi " .
Mama este crescuta de  " Blauw Kampioentje " , mama lui " Jan " și demisora cu  " Wonder Aske " . " Kleine Blauwe " si a devenit tatal sau bunicul la :
- 1 Creil 2.648 p. .
- " Joep ", care a castigat de 3 x 1 și 5 x 2 .
- " Jeroen " , care a devenit a 4 National As porumbel .
- 11 Cel mai bun mascul din Olanda .
- " Olimpic Schanulleke " , care a devenit primul As National de lungă distanță , în toate competițiile naționale și a devenit  pasare olimpica  ,= . A câștigat :( citeste și tremura) :
- 3 Orleans 6.951 p. .
- 8 . Orleans .10.375 p
- 8 Tours 9.061 p. .
- 26 Vierzon 11.674 p. .
- 21 Orleans 7.259 p. .
- 10 Argenton 3.128 p. .
Mama ei este " Granieda " o alta nepoata din  " Super Schalie " .

" Favori " ( B - 05 - 6045542 ) .

" Favori " este iarasi  direct  Heremans  , si inca ce  ... In pedigree-ul sau vedem pasari celebre , cum ar fi : "Brother Kannibaal van Dijck " , " Blauw Kampioentje " ( mama Jan ) , " Olimpic 003 " , " Wonder Aske " , " Goudklompje " .
De asemenea, această pasăre a trebuit să  dovedească în curse înainte de a avea  valoare de a primi o boxa si un  cuib în voliera de reproductie , stilul tipic al lui  Bruijn .
" Favori "  a devenit 10-a National As BOTB în 2006 și este mama  :
- " Zidane " ( 07 - 614 ), care a devenit 2 National As BOTB ,6 pe distanțe scurte si  As National NPO in 2008 .
- " Carina " ( a 3- S National Breisach 8.445 p) .
- "Blue Favori ( 07-749 ) , care a câștigat :
- 1 Peronne 43.623 p. .
- 1 Orleans 10.375 p. .
- 6 Creil 20.236 p. .
- 12h Peronne 22.790 p
- 13 Marienbourg 19.602 p. .
- Rosalinde ( 08-464 ) , a 3-a  cea mai buna  găină din Olanda .
- Și " Favori " este mama  senzaționalului  " Charony ", care a castigat in 8 zile  :
1 Nanteuil 17.186 p și 2  Bourges ( 16.843 p ) !

 ''Fairly Tale'' (06-1071928)
" Fairy Tale ", a fost reprodus  de Bruijn din două pasari direct  Heremans : " Fantast " x " Fina " . " Fina " este o fiică a celebrului " Rossi " x " Spinneke " .
" Fairy Tale " a castigat locul 1 din 693 de păsări și 1 Provincial Ables ( 2.764 p ) . Asta a fost suficient de bine  pentru a fi pusa  la reproductie. Ea a devenit mama lui:
- "Olympic Hurricane" ( 10 - 185 ), care a câștigat :
- 1 Ablis 2.193 p
- 1 Pommeroel 2.753 p. .
- 7 Duffel 5.535 p și mult altele  .   "Olympic Hurricane"a devenit  3 National As y ( BOTB ) , a fost pasare de olimpiada  ,  și a devenit tată la
" Olimpic Froome ( 11-433 ) , care a câștigat :
- 1 Argenton 1.262 p. .
- 1 Peronne 1.689 p. .
- 4 Mantes 10.466 p. .
- 4 Pommeroel 3.105 p. .
- 10 Nijvel . 6.019 p .
-si  " Olimpic Froome " a devenit  pasăre in olimpiada ( Nitra ) .
Mai mult decât atât "Fairly Tale ", este mama lui :
" Tineke " (11-1742359) care a castigat Peronne 19.278 p - 1 .
" Lisa " ( 11-182 ) care  castigat : 650 p - 1 , 672 p - 1 , 387 p - 1 , 3.062 p - 2 și S National Bourges 7.586 p. - 8 .
Oare  " Fairy Tale "isi  merita numele ei ?
" Fairy Tale " este semisora cu " Blue Fame " ( 07 - 760 ), care a fost 5 Național Ace  tineret și 11 cea mai buna femela   din Olanda în 2009 . ( WHZB ) .
"Blue Flame " a câștigat 6.255 p - 2 , 4.727 p. - 5 , 8.851 p. - 11 , 20.236 p - 23 , 12.768 p. - 22 . Și "Blue Flame " , la rândul ei este mama la 1 - 1.994 p . 2 - 1.992 p , 1 - 5.535 p , 2 - 1.063 porumbei și așa mai departe .
Toate acestea v-au  amețit ? Există mult mai multe pasari  care nu trebuie sa lipseasca , dar voi alege doar una : " Hestia " .




"Blue Flame "

''Hestia'' ( B-05-6045569)
 
" Hestia ", este din nou o pasare directa Heremans .
Ea a fost loc 5 tineret Olanda WHZB și este mama la :
- 1 Nanteuil 14.669 p. .
- 1 Mantes 11.778 p. .
- 1 Chalons 11.853 p. .
- 1 Pommeroel 6.082 p. . Și este de înțeles ....mult mai mult .
" Hestia " este bunica lui " Forezza''  , 4 - tineret  Olanda în 2010 . Vreau să termin cu cel mai bun concurent din crescatorie , în 2012 și 2013 . " Jacob ", este numele .

" Jacob " ( 11-1742183 ) .

" Jacob " este un nepot din " Zidane " ,l- am menționat mai înainte .
Mama " Janneke " ( 08-341 ) este o fiică de " Kleine Blauwe " x " Granieda " . Iata principalele rezultate ale lui " Jacob " :
- 1 Lisquin 4.904 p. .
- 2 Lille 16.450 p
- 9 Chateauroux 13.512 p. .
- 1 Pommeroel 719 p. .
- 13 Nanteuil 8.986 p. .
- 21 Tours 11.759 p. .
- 7 Meer 3.062 p. .
- 12 Duffel 4.454 p și din nou ... mult mai mult , desigur .
" Jacob " este loc 4  cel mai bun mascul din Olanda în 2013 și a sosit nu mai puțin de 15 de ori în primul procent .
Și ceea ce este tipic pentru păsări Bruijn  în general, și la această pasăre , în special ?
* " Jacob " a fost de top de la Chateauroux ( premiu al 9-lea de la 13.512 pasari ) , nu mai puțin de 621 km cu turbulențelor puternice în acea zi și, prin urmare o viteză mică de 1.131 MPM .
* Și a fost , de asemenea, de top de la Meer ( al 7-lea din  3.062 pasari ), care este de doar 62 km . Vant din spate ,  cu o viteză de 1.511 MPM .
Astfel încât pasărea a sosit  foarte devreme de la o cursa de distanta lunga si greu și foarte devreme de la o cursa de sprint pură cu vant din spate  .
Mai mult decât atât " Jacov ", a fost concurat de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lui septembrie !
Mi se pare de necrezut .


Din păcate, trebuie să mă limiteze ,  acest raport ar fi o carte cat de curând .
Multe pasari in realitate  bune, care sunt ignorate ar fi stele in crescatoria altora.
Porumbeii , cum ar fi :
- " Nationaaltje " : Cea mai buna pasăre din Olanda în 1996 .
- 88-854 . ( Prins ) 5-lea cel mai bun mascul din  Olanda în 1990 .
- 96-411 : 6-lea cel mai bun mascul  din Olanda .
- 98 - 995 : ( mama Olympic Zeus ), cea mai buna  femela tanara  din Olanda .
- 04-363 : Won 10.652 p 1 si 4.250 p - 1 .
- 97 - 611 : 2 campionatul  mondial V L 1997 .
- 96 - 505 : 5 cea mai bună tanara  din Olanda și un an mai târziu a 5 a cea mai buna femela .
- 02 - 468 : ( Pettachi ) Castigat 4 premii .
- 13 - 357 : ( Wiske ) Castigat  : 10.767 - 2 , 4.530 p - 1 si 4.092 p - 2 .
- 09 - 617 : ( Katinka ) castigat : 1.675 p - 2 , 2.381 p. - 3d , 608 p - 1 , 4.078 p. - 12 .
Aceasta " Katinka " este mama lui " Sietske " ( 09 - 185 ), care a câștigat 14.964 - p 3d , 8.345 p. - 6 ,
12.765 p - 15 , p. 6.9851 - 9 .

Și mai mult:
Nu am menționat :
- 11 - 348 : ( " Vanilla " ) 3 National As BOTB
- 09 - 288 : ( " Rowi " ), mama a 8-a din 13.199 de păsări și 2 din 9.015 de păsări .
- 10-120 : ( " Koen " ), al 10-lea cel mai bun mascul  din Olanda .
- 11 - 359 : ( " Tineke " ) 1 Peronne 19.278 p. .
- 05 - 589 : ( " Borias " ) al 5-lea cel mai bun mascul din  Olanda .
- 00 - 045 : 1 National As NPO .
- 94 - 021 : ( " Victory " ) 1 cel mai bun mascul din  Olanda în 1995 .
- 96 - 405 : ( " Jaap " ) Cea mai buna pasare  tânăra din Olanda .
- 10 - 012 : ( " Naila " ), care a castigat : 1 - 14,699 p și 1 - 11.778 p .
- 07 - 805 : ( " Brutus " ), care a câștigat : 19.602 p - 3, 1.308 p - 1 , 1.202 p - 1 , p. 22.790 - 7 . exagerez Am exagerat când am spus : "  W de Bruijn este cel mai bun ? "
În acest an ( 2013) în concursul național " BOTB " nu mai puțin de nouă de porumbei Bruijn au fost clasati  în primii cincizeci la categoria General .

REFERINȚE :
După aceasta s-ar putea întreba :
- Este amplasata locatia lui Bruijn asa de bine  ?
- Sunt aceste rezultate datorate unor  minunate rezultate de pregătire , alimentare speciala , medicamente sau
ce  secrete ar putea fi   ?
Crescatorii de mai jos au primit răspunsul lor la această întrebare .
Au importat porumbei de Bruijn și s-au găsit câștigătorii la nivel național la scurt timp după aceasta  . Și crezi sau nu , am să fac din nou alegeri ,există prea multe   . Asii acestor campioni au fost păsări directe de la Bruijn sau crescute din  păsări de Bruijn . Cine în această lume nu ar putea iesi  în evidență cu o astfel de listă ?

- G și S Verkerk :
loc 3 la Olimpiada ( 2007) .
1 NPO S National Blois 20.755 păsări ( ! ) .


Prieten vecin și Super campion ,  Bas Verkerk .

 După ce o pasare  jumătate de Bruijn bate 20.755 porumbei
de la Blois el a avut un motiv să zâmbească .

- L Sioen Belgia :
1 National Poitiers 13.135 yerl  un Bruijn pur ( 2013) .

- K Lippens Belgia :
2 Bourges NATIONAL 11.883 yrls , un Bruijn pur ( 2013) .

- Michel Vanlint Belgia ( care este cu adevarat impresionant ) :
1 National Geuret , cel mai rapid din 14497 porumbei ( 2013 ) .
1 National La Souterraine 3.150 p. linie  de Bruijn ! ( 2004)
1 National Vichy 2.458 p , în 2004 și pasare olimpica  în 2005 . linie  de Bruijn .
1 National La Souterraine 13.965 p. . ( 2006)
3- mare distanta  la  Olimpiada  Poznan . linie  de Bruijn . ( 2011) .

- T Bosma :
2 Olimpiada yearlingi ( 2013) .

- C Everling ( unul din cei mai apropiați prieteni ai lui  Bruijn )
 1  yearlingi Olimpiada în 2011 și , de asemenea, 1 yearlingi Olimpiada 2013 .

-J vd Pasch :
2 Olimpiada general  ( 2013) .
3 Olimpiada yearlingi  ( 2013) .
1 S - National NPO Pithiviers 12.987 p. .
1 National As tineret 2013 .
2 National As tineret 2010 .
1 S - National NPO Tours 13.244 p. .
1 National As y  2009 .
1 cea mai buna femela  din  Olanda în 2012 .
J vd Pasch era deja un mare campion . El a cumpărat porumbei de la de Bruijn și este atât de sincer ca să spuna :" acest lucru este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată .''

- Albert Derwa  Belgia :
Acest crescator simpatic a devenit Campion National Belgia Yearling  în 2012 .
Doi superporumbei au fost responsabili pentru asta . Unul a fost crescut de de Bruijn .

- Cassaert - Senechal Belgia :
Acest om a avut super- pasari toată viața lui , care sunt populare peste tot în lume . În 2011, el a avut o pasăre care a fost chiar mai buna  decât propria lui familie . A devenit 2 demifond NATIONAL ACE KBDB  și a fost un PURE de Bruijn .


Anton vd Burg , unul dintre cei multi care au avut succes
cu pasari de Bruijn 


A v d Burg :
1 Provincial Mantes 23.851 porumbei ! !
1 Provincial Nanteuil 30.013 porumbei ! ! Această pasăre a fost crescut de de Bruijn .

H Calon :
1 Provincial Orleans 6.036 porumbei .Pasare W de Bruijn .

Borgmans Bros :
1 NPO S Sens naționale 9.437 porumbei . ( 2013) .

J Kuijzer
Cel mai bun porumbel viteza din Olanda NPO ( 2013) .

Vi-am spus ?
V- am spus că de Bruijn unul a avut cele mai bune șapte femele concurate în naționale WHZB din Olanda ?
Nu , nu am făcut-o .
Ți-am spus rezultatele din  concursuri  ale acestui pod ?
Nu , nu am făcut-o .
Dar există atât de multe pasari bune, rezultate senzationale si porumbei As pe care nu i-am mentionat . Dar există un rezultat care vreau să vi-l arăt . Este rezultatul ultimei cursa din 2013 de la Mantes , 400 km . El a angajat 160 de păsări , da, este cam mult , dar ... nu mai puțin de 124 dintre ei au clasat  , de asemenea, o mulțime ! La lansarea acestei curse provinciale au fost 2.050 de păsări . De Bruijn a câștigat , asezativa bine pe scaune .... șaptesprezece premii în primii douăzeci :
Sau, pentru a fi mai precis din 2.050 pasari : 2, 3 , 4, 5 , 6, 7, 9, 10 , 11 , 12 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 .
În trecut, am crezut că a fost o concurență slabă acolo unde concureaza el . Acum, belgienii cunosc mai bine și știu mai bine . Am , de asemenea, o pasăre de Bruijn , in varsta de un an .
A câștigat :
- 2 NPO S National Pithiviers din nu mai puțin de 15.770 de păsări . Peste 400 de kilometri și vânt puternic de fata .
- 3 NPO S National Orleans 7.743 păsări . 450 km .
- 2 St Quentin 6069 păsări .
Dacă aceste premii ar fost câștigate de trei păsări ar fi uimitor .
Dar ele au fost câștigate de doar o singură pasăre . Cine altcineva decât W de Bruijn poate reproduce astfel de porumbei ? De la  St Quentin a fost bătut doar de un porumbel din crescatorie, un nepot de
din Home Alone . Având în vedere toate primiile  câștigate de de Bruijn Mă întreb câți  Home  Alones  ...are numai el  ! !


Cine nu ar zâmbi cu o pasăre care a  castigat :
-2 S - National . NPO Pithiviers 15.770 păsări  
-3 S - National NPO Orléans 7.743 păsări  .
-2 St Quentin 6.069 păsări  (  bătut de un alt porumbel din crescatorie ) .

-tradus http://www.schaerlaeckens.com/

vineri, 6 decembrie 2013

Willem de Bruijn -1

 1

Willem de Bruijn , cel mai bun dintre cei  mai buni
                                                                                                                                      ( partea 1 din 3 ) .

În anul 2000, revista   NPO a cerut cititorilor sai, care ar fi  cel mai bun cocurent  din Olanda . Îmi amintesc atât de bine, pentru că după ce voturile au fost numărate m-am regasut pe  locul 3 national . Desigur, acest lucru a fost o mare onoare , dar cu toate acestea, m-am simțit flatat . Dar 2000 este cu  destul de mult timp în urmă .,2000 nu este 2013 . În cazul în care aceeași întrebare s-ar fi cerut  - azi destul de alte nume ar fi urcat  în sus .

LA CLUB
Am fost la  discutarea acestui subiect ( care este cel mai bun ), cu prietenii .
Numele vd Merwe , Verkerk , de Bruijn și Koopman au fost menționate cel mai mult.
Este adevărat , ei sunt toti crescatorii cu numar mare de păsări , dar fără multe păsări este greu să fi cel mai bun in ziua de azi

- P v d Merwe ? El poate arăta rezultate care iti taie respiratia , dar ar trebui să fie mai constant .
- Verkerk ? El este sigur cel mai bun crescator pentru cursele de o zi, dar punctul său slab sunt  concursurile cu puii .
- Koopman este  o stea , dar ar trebui să fie mai constant , de asemenea.
- Am fost de acord în cele din urmă : Numărul  ONE absolut în prezent  pentru cursele de o zi  este W de Bruijn . Rezultatele dentistului care refuză să se pensioneze  taie rasuflarea pe tot parcursul anului . Distanță scurtă , distanța de mijloc sau de curse o zi , Păsări vechi sau păsări tinere , Pentru păsările sale nu se face nici o diferență .
Fiecare cursa , pe tot parcursul anului , el este omul gata de a invinge  , favoritul  pentru a câștiga .
Nu numai regional  dar si  Provincial . Nu-mi pot imagina că orice altcineva ar fi putut  câștigat atât de multe titluri naționale în ultimele decenii .


Willem de Bruijn  serios . O imagine rara .

Mergem  înapoi în timp
Ca  tânăr Willem a fost deja obsedat de porumbei, lucru care in mod real nu ar fi  ciudat  Jumătate din colegii săi au avut porumbei in acele zile .
Realitatea este ca a început o carieră magnifică  în 1984 . El a cumpărat o fermă cu o magazie mare, în orășelul de Reeuwijk , situat la aproximativ 25 km nord de Rotterdam .
Crescatoriile  au fost construite în curând , singurul lucru care lipsea acum erau  pasarile . Păsări bune  desigur, pentru că acest om este un câștigător inăscut și unul dintre cuvintele pe care el le urăște este " mediu " . De unde ar fi putut obține păsări bune decât de  la Bros de Wit ? Acestia  au fost oameni foarte cinstiți ( lucru important! ), și în cursele de neegalat .
Faptul că nu au primit faima internațională pe care  ei meritau nu este relevant .
De Wit a avut în principal pasari de la Klak , deci familia Janssen . Astăzi, fiecare olandez  știe cât de bune  aceste pasari  De Wit  au fost atunci . Ele sunt câștigătoare acum pentru Verkerk , Verbree și vd Merwe .
Acei oameni , și de Bruijn , desigur , au fost destul de inteligent pentru a merge și a obține păsări de Wit , în timp ce  un popor întreg a fost  adormit .




Crescatoria porumbeilor Willems

PASARI DE BAZĂ
Deci, a mers la  De Wit  ,de  unde a cumparat 30 de pui . Aceasta a fost  în 1984 .
Doar un an mai târziu a avut prima său super porumbel . El la numit " Sterkweker " ( "Star de reproducție ", 85-340 ) și acest nume nu a fost exagerat .
Acest porumbel  a fost  inceputul unei ere a unei crescatorii care a  fost încărcata cu superporumbei .
De Bruijn a avut atât de mulți dintre ei de-a lungul anilor incat nu stim pe care sa alegem . Rezultatul este că , (crezi sau nu) în mod inevitabil Asi Nationali , porumbei Olimpici câștigători împotriva a 10.000 de păsări  vor fi ignorati sau vor primi prea puțină atenție .

" Starbreeder " ( 85-340 )
" Starbreeder " a fost o pasare directa  De Wit . Prin Klak și Ouwerkerk ( line Verbarth ) a fost destul de mult sange Janssen în el. " Starbreeder " a devenit :
- Tatăl cel mai bun mascul din  țăra în 1993 .
- Bunicul  celui mai bun mascul din Olanda în 1995 .
- De asemenea, bunicul a celor mai bune tinere pasari  nationale in 1996 .
Poate cel mai spectaculos descendent al " Starbreeder " este " Super Schalie " ( 90-089 ) . " Schalie " înseamnă " stratificat ", caracteristica  atribuita    tulpinei Janssen .

" Super Schalie " ( 90-089 )
Pur si simplu nu pot,  descrie cât de   minunata a fost aceasta pasare in crescatorie  . În cele mai multe pasari de  Bruijn sangele acestui exemplar este prezent  .
Așa cum a spus mai înainte , este un nepot din " Sterkweker " , dar " Super Schalie " este , de asemenea, un fiu direct din 86-186 , o alta pasare de baza  Klak   si De Wit .
Descendenți ai " Super Schalie " au fost :
- 3 cea mai bune femela din Olanda 1992.
- 3 cea mai buna femela  din Olanda 1993 .
- 2 cea mai buna femela  din Olanda 1995.
Un alt porumbel special numit  " Regele " , un alt descendent al 86-186 a fost o pasăre cum intalnim o data in   viață .
A câștigat :
4.410 p - 1 ,
 3.818 p - 1 ,
2.289 p - 1 ,
 1.3890p - 1 .
Cele mai multe dintre cele mai bune pasari de Bruijns  au , de asemenea,  recorduri excelente in curse . Cum ar fi " Super Schalie " . A câștigat :
9.119 p - 1
4.734 p - 1
2.976 p - 1
737 p - 1 ( 3,106 p - 2 ) .
691 p - 1 ( 2.891 p - 8 ) .
Ea a dat atât de multe pasari bune incat  Willem a uitat să aminteasca  pe unul din cei mai buni copii directi : " Apollo " ( 01 - 694 ), care este si un descendent al Sterkweker , de asemenea.

" Apollo " 01-694 .
" Apollo " a fost loc 4  in clasamentul; celor mai bune pasari pe distanta de mijloc din Olanda : Principalele sale rezultate  sunt :
3.777 p - 1
4.492 p - 4
4.274 p - 4
6.409 p - 7 . și în mod natural mult mai multe .
Off - tinerii din  " Apollo " au castigat :
- 5 cel mai bun mascul din Olanda
- Bourges 8.548 p - 3rd.
- Sens 1.018 p - 1st
- Orleans 6.036 p - 1st
- Nanteuil; 14.669 p - 1st
- Mantens 11.778 p - 1st
- Peronne 19.278 p - 1st
- Duffel 5.535 p - 1st.
- Duffel 4.530 - 1st
- Peronne 608 p - 1st
- Vierzon 14.964 p - 3rd
- Morlinourt 8.345 p - 6th
- Strombeek 2.247 - 1st
- Nijvel 4.853 - 5th
- Pommeroel 4.092 - 2nd.
- Sezanne 1.202 - 1st
- Pont 3.777 p - 1

Olympic Zeus ( 01-452 ) .
De asemenea, renumit " Olimpic Zeus " este un descendent al " Super Schalie " și vechea tulpina de Wit . Văzând rezultatele sale nu vă va surprinde ca a fost  încoronat ca al 2-lea cel mai bun mascul din Olanda în 2002 și că a fost Olimpiada   . A câștigat :
6156 p . - 1
2555 p . - 1
1453 p - 2
6409 p - 4
3894 p - . 5-
2299 p - 6
4178 p - ( ! ) Al 9-lea și ,iarasi sunt doar o parte din rezultate
Aceste premii au fost câștigate în curse 125-600 de kilometri.
Este de la sine înțeles că " olimpic Zeus ",   a devenit la randul sau  tatăl sau bunicul a multe pasari deosebite , dar acum vreau să vă atrag atenția la altceva .


Una dintre pasările  care l-a făcut W de Bruijn celebru .

IMPORTURI senzaționale
Păsările , menționate anterior , sunt, în principal păsări de Wit amestecat cu un pic Griekspoor , Ouwerkerk și van Breemen .
Începutul noului secol a fost de asemena pentru W de Bruijn , începutul unei noi ere .
El a importat unele păsări să se amestece cu familia lui și  a fost cu mult înaintea noastra. La achizitii  Bruijn a șocat națiunea . DIN NOU !
În Olanda , este un fapt bine cunoscut faptul că eu si Willem de Bruijn am fost prieteni de mult timp .
Deși ne gândim la fel la  multe lucruri , practicam acest sport în mod diferit .
El concureaza cu   multe păsări , eu  îndrăznesc sa participa la curse cu mai puțin de o mână . Mai mult decât atât , ar trebui să știți că , înainte de 2000, el a fost rareori în Belgia .
Pentru mine acest lucru este diferit , eu locuiesc chiar la graniță , el trăiește în mijlocul Olandei .
Când Willem a spus în 2001 " Pe mine nu  m-ar deranja sa încerca ceva nou ", reacția mea a fost " Să " mergem in Belgia atunci " .
Și in  Belgia ne-am dus .
Primul nostru obiectiv a fost un crescator care era destul de necunoscut atunci și a trăit nu departe de granița cu Franța . Gilbert Meire a fost numele lui . Cum l-am cunoscut ? Când Leutenez a fost în zilele lui de glorie a avut superstar de la acest om .
Asa ca am luat  drumul la Meire , Willem a cumpărat un coș plin de păsări și una a fost  a fi un miracol absolut , atât ca un porumbel de  curse dar si reproducator .
El la numit " Gilbert " . A castigat 40 de premii în trei ani ", printre care trei premiere Ca reproducator  a fost o adevărată senzație și a devenit tatăl sau bunicul a peste 20 de câștigători de loc 1, urmașii săi au castigat . . :
- 4 S National Ablis 17.730 p. .
- 1 Duffel 3.912 p. .
- 1 S National Blois 20,755 p. .
- 1 Orleans 3.984 p. .
- 15 S National Bourges 9.000 p. .
- 6 S - National Blois 4.673 p. .
- Faimoasa " Mister Lady " și " Olimpic Anita " ,  concurate de Vanlint .
" Mister Lady " a castigat 12 premii in top 100 in nationalele Belgiene . " Olimpic Anita " a devenit pasăre Olimpica.
- 5 Ace Naționale .
- 8 Cel mai bun mascul de Olanda ..
- 9 National As Belgia .
- 5 National As și mult mai multe !
Medicul dentist a fost atât de fericit de al său " Gilbert ", incat mi-a spus : " Dacă vreodată ști un om care are  păsări de aceeași calitate , trebuie să -mi spui .
Asta a fost în 2005, și am știut un astfel de om , într-adevăr . Numele lui a fost Leo Heremans , în acele zile la fel de necunoscute ca Meire la momentul respectiv , dar deja un fel de legendar în propriul domeniu .
Deci, la Leo Heremans ne-am dus .
Memoria acestei vizite va rămâne în mintea mea pentru totdeauna .


Nu cred vre-un olandez sa fi fost la  Heremans pana atunci .
Germanul Dl Roeper , deși ma pot  păcăli  se poate sa fi fost primul străin care  l-a vizita Heremans pentru  cumpăra din  păsările sale .
Oricum , Leo a fost mândru ca a primit  vizitatori din străinătate, atunci și el ne- a salutat din toată inima . Și el a fost mândru , in a ne arăta păsările sale de top .
Nu voi uita niciodată frumusețea păsărilor care Willem le-a  manipulate acolo .
Am fost atât de impresionat încât cu greu am vorbit un cuvânt , atunci când ne-am dus acasă și ne-au tinut trezi toata  noaptea . În crescătoriile noastre am simtit ca ar trebui  sa uciderea o mulțime de păsări , deoarece acestea nu se puteau compara cu păsările Heremans .
În cele din urmă mi-am cumpărat șase păsări acolo , Willem a cumparat 60 , toati din cele mai bune .
Acest lucru a fost stil tipic pentru W de Bruijn . El niciodată nu cumpără păsări la  prețuri nebunesti  să-i pună în compartimentul de reproductie , dimpotrivă : Pentru aceeasi bani pe care altii trebuiau sa ii plateasca   uneori, pentru o pasăre, el  își cumpără o grămadă la un moment dat și  le- concura .
Ei trebuie mai întâi să se dovedească la fel de buni concurenți înainte de a ajunge sa aibe o șansă de a se reproduce .
Trebuie să recunosc ,  ca  la început de Bruijn nu era sigur pe el .
Când el a luat aceste păsări Heremans el mi-a intrebat de mai multe ori :
" Chiar crezi că aceste păsări sunt atât de bune ? "
" Fără îndoială stiu asta , dar de ce va mai  întreb? " Intotdeauna am reacționat .
" Aceste păsări arata prea bine  pentru a fi bune" , a spus el din nou și din nou .
Primul antrenament a pus  capăt la îndoielile sale .
Cinci curse mai târziu, el a mulțumit lui Dumnezeu că a cumpărat aceste păsări . Și după primul sezon el a stiut ca a adus  aur în mansarda lui . Printre cei 60 de tineri au fost 12 de păsări care au pus capac tuturor , păsări care au putut invinge  peste 10.000 de porumbei  .

NOTĂ
Notă cu privire la Asi  naționale în Țările de Jos . Avem următoarele concursuri naționale la care fiecare are propriile sale reguli :
- NPO . Puteți compara acest lucru cu KBDB .
- WHZB : O competiton tradițional prganizata de conducere revistei " NPO " .
- BOTB : Concursul de o- zi " lider revista " Het Spoor " .


Autor As Schaerlaeckens-http://www.schaerlaeckens.com/