miercuri, 23 septembrie 2015

Sindromul adeno-coli !!!

Există o serie de condiții în timpul sezonului porumbel poate reprezenta o amenințare gravă pentru sănătatea porumbeilor și, astfel, exprima o stemmel clar cu privire la performanța de zbor.
Ne referim aici la sindromul Adeno-coli și complexul Ornithosis
Sindromul adeno-coli
Cu acest "sindrom" sunt agenți de doua boli de interes. În primul rând, adenovirusul și, de asemenea, bacteriile E. coli.
Ne referim atunci când vorbim despre acest sindrom cu condiția ca apare mai ales în tineri porumbei. Deci, despre un an.
Porumbei mai vechi sunt greu afectate de aceasta boala.
Simptomele clinice vedem curs de dezvoltare ca tinerii sunt expuse la condiții de stres.Aceasta ar putea include, printre altele, imbarcarea pentru a beneficia de curse de formare,.
Dar, de asemenea în alte condiții de stres, cum ar fi supraaglomerare în focare ed Loft pot apărea acolo.
Simptomele sunt bine cunoscute. Consumul exagerat de alcool, apetit scazut, varsaturi, diaree apoasa si sunt, evident, cele mai multe dintre simptomele proeminente. Condiția ruleaza repede înapoi și să se alăture pierderea in greutate. Boala se răspândește rapid în mansardă. În termen de 48 de ore, toate tinerii sunt bolnavi. O infecție pură a acestor așa-numitele. Forma clasica a Adenovirosis poate recupera intr-o saptamana.Condiția este ca nu exista conditii complicații intra in joc. Exemple de acest lucru este, în special, la coli bacteria E..
Și pentru că este foarte adesea cazul, prin urmare, este de multe ori a vorbit despre așa-numita. Adeno-Coli-sindrom.
Tocmai de infectia cu bacteria E. Coli pot agrava tabloul clinic și rapid porumbeii pot slăbi rapid și mai mult, pierde în greutate și de a lua o scaune urât mirositoare verde. De asemenea, mortalitatea poate apoi să apară ca urmare a complicațiilor cauzate de bacteria E. coli.
In cazurile severe de o infecție adenovirus, păsările pot muri ca urmare a slăbirii și degradarea ficatului. Porumbeii cu leziuni severe la celulele hepatice, de obicei, se vindeca lent din adenovirus. Ca urmare a întârzierii de zbor experiență și condiționează performanțele de zbor după recuperare sunt adesea responsabile pentru.
Din așa-numitul adenovirus. Classical Adenovirosis provoacă o așa-numită enterită cataral. Virusul subliniind în același timp celulele intestinale și, astfel, asigură deteriorarea peretelui intestinal. De deteriorare a peretelui intestinal la scurgeri de proteine ​​include darmga la conținut. Acestea sunt o masă bună propice pentru bacterii, în mod normal prezente în intestin, cum ar fi E. Coli.Acest coli bacterii crește deteriorarea peretele intestinal. Și mortalitatea apare adesea chiar pe complicatiile cauzate de aceste bacterii (inclusiv septicemie).
Pasii sunt factori de risc, atunci poate restabili le intr-o buna săptămână de infecție Adenovirus.
Cu toate acestea, ceea ce vedem în practică? O variație mare în severitatea simptomelor. Într-un număr limitat de cazuri va restabili porumbeii într-o săptămână, iar prejudiciul nu este atât de prea rău.
Are complicatie de bacterii E. Coli decât cursul bolii poate fi mult mai grave și și recuperarea a progresat mult mai lent.
Sanse coli bacterii care pot provoca simptome sunt agravare din nou depinde de rezistența tinerilor. De exemplu, copilul, de asemenea, a suferit de o infecție cu galben, Hexamitiasis sau ornitoza, apoi prin rezistență slăbită ca urmare a bolii numai dramatică a expirat.
-Coli adeno Sindromul poate fi pe bună dreptate numit un așa-numit. "Tulburare multifactorială."
Slăbirea alte boli, cum ar Hexamitiasis, și galben, cu rezultatul o rezistență în scădere, de stres, cum ar fi factorii de imbarcare, pixuri supraaglomerate etc toate joace un rol în plus, influența severitatea bolii.
Se va aprecia că atenția noastră de tineri trebuie să se concentreze pe menținerea cât optim posibil al rezistenței animalelor.
Diagnosticul se bazeaza pe simptomele clinice și vârsta la care simptomele apar în principal și de sezonalitate stabilit, de obicei, cu mare certitudine. Cu toate acestea, ar trebui să cred, de asemenea, în aceste boli fenomene infectie Paramyxovirus, infecție cu herpes, streptococcosis, Hexamitiasis, salmoneloza.Certitudine că o are de a face cu adenovirus este obținută prin organismele de incluziune în ficat și mucoasa intestinală.
În lupta împotriva bolii nu poate folosi mai mult de o vaccinare preventivă. Porumbei Adenovirus aparține unui grup diferit decât adenovirusul utilizată pentru controlul EDS la pui. Acest vaccin a fost folosit mai frecvent la porumbei. Experienta noastra este ca inocularea singur cu acest vaccin nu duce la lupta împotriva adenovirus în porumbei.Publicații belgiene vorbim de Rezultate pe tineri în mod repetat vaccinate cu acest vaccin.
Nu putem confirma acest lucru eu încă.
După cum se știe, nu există medicamente împotriva infecțiilor virale. Acest lucru înseamnă că luptele prin urmare, trebuie să se concentreze în primul rând pe abordarea de infectii bacteriene secundare, igiena urcior și prevenirea stresului și creșterea rezistenței la păsările tinere.

Infecții bacteriene secundare de luptă

Când complex Adenovirosis-coli, trebuie să facem la infecții bacteriene secundare, astfel, în principal cu E. coli. Această bacterie apare la aproximativ 97% din intestine de păsări pentru. Bacteriile pot fi astfel mult sau mai puțin luate în considerare de locuitor intestinal normal. Cu toate acestea, datorită schimbărilor care au loc ca urmare a infecției cu virusul Adeno-in intestin aceste bacterii pot multiplica bruscă puternic. Toxinele care vor produce aceasta bacterie poate trece prin peretele intestinal de daune intestinal si determina septicemie. În acest stadiu, de obicei, nici un ajutor pentru a oferi mai mult la porumbelul.Cele mai multe nu supravietuiesc acest stadiu.
Prin urmare, este important ca multiplicarea puternic de bacterii coli este împiedicată. Un număr de agenți au un efect rezonabil. Baytril (enrofloxacina) funcționează bine, dar nu este de preferat, din cauza impactului acestuia asupra agent cresterea oaselor. Bun lucru includ Trim-sulfa, Amco, 22 praf, se amestecă și FC SL-mix.
În unele cazuri, poate fi util să conțină populației coli prin asigurarea unui leac după depunerea icrelor. Deoarece în aceste condiții se poate face prin stresul uneori o creștere puternică în acțiunea de coli bacterii. Mai ales atunci când există, de asemenea există suprapopulare.
Dar lucrurile luate în considerare, ar trebui să ia măsuri preventive, prin care nu trebuie să fie urmate acest drum. La urma urmei, este preferabil să nu se utilizeze antibiotice excesive. Bacteriile bune după toate suferă acolo.

Igiena sty

Igiena urcior este întotdeauna importantă. Dar un avertisment este în loc. Totul "pentru a" sta pentru că nu este se spune corect. Și, după cum igiena este preocupat această notă începe să se miște mai departe.
Desigur, este important să se asigure că nu există nici o răspândire apare prin adăpătoare și jgheaburi. În acest sens, igiena nu poate fi suficientă. Dar igiena excesivă poate avea, pe de altă parte conduc la ales tinerilor prea puține "dentiție probleme" prin crearea și construirea suficient de rezistenta pentru a afectiuni relativ minore.
În practică, acest lucru nu va avea loc așa de repede. Experiența mea este că crescatorului medie porumbel știe unde el / ea este de a face.

Prevenirea stresului

Acest lucru este, desigur, foarte important.Stresul este adesea "de declanșare", care cauzeaza infectii latente (ascunse) se manifesta.
Desigur, nu este de a evita orice stres. Tinerii vor fi într-adevăr, imbarcati oricum.
Dar stresul ca apare cu supraaglomerarea este, de obicei evitate. Mai ales atunci când pixuri supraaglomerate preocupările în cazul în care există întotdeauna noi tineri sunt bijgespeend. Doar că aceasta cauzează stres, este, de asemenea de multe ori cauza unui focar de infectie cu E. coli, astfel mansardă.
Stresul în sine reduce rezistența. rezistență redusă a crescut riscul de infecție. Tratamentul cu medicamente pot fi necesare. Dar acest lucru este, de asemenea, de natură să cauzeze deteriorarea stării.
Și de aceea, astfel se poate ajunge într-un cerc.

Crește rezistența naturală

Cred că acest lucru ar trebui să fie baza pentru abordarea acestei probleme. La urma urmei, utilizarea de medicamente pentru a fi considerată ca un rău necesar.
Din cauza igienei pe de o parte non-neglijabil și, pe de altă parte, nu prea extreme pentru a pune în aplicare o poarta pentru a reduce deloc la o creștere a rezistenței datorită presiunii infecție. Dacă avem, de asemenea, prin urmare, să evite stresul devine corpul porumbelului va fi mult mai probabil pentru a construi o rezistență mai mare.
Dar, de asemenea, prin asigurarea că îmbunătățește flora intestinala a (tineri) de porumbel, unul stimulează devenind rezistenta ca se dovedește din nou . Din cauza la o îmbunătățire a câștigului florei intestinale în cazul sindromului Adeno-coli bacteriile intestinale dăunătoare sunt mai putin susceptibile de a fi crescută într-un ritm exploziv. Deoarece în acest caz bacteria Coli obține mai puțin șansa de a se multiplica băiatul poate vindeca infectia cu virusul mai repede.
El, dar se dorește a realiza acest lucru, atunci este necesar să se acționeze conservant.Această metodă funcționează foarte limitat ca în măsura în plin de infecție a lovit.
În aceste cazuri, trebuie nevrând adesea caute refugiu în droguri, de exemplu, după cum sa menționat mai devreme.
Pentru un bun rezistență generală, este important ca porumbelul sa aiba o digestie bună. Dacă ne putem asigura că păsările să mențină bune florei intestinale este una atât de bine pe drumul cel bun. Nu este de a sugera faptul că un porumbel are o bună flora intestinala nu se pot îmbolnăvi. Dar de fapt este că aceste porumbei, din cauza rezistenței lor mai bine poate obține cu ușurință infecțiile l.
Un porumbel cu o floră intestinală sănătoasă are o utilizare mai bună hrană. Vitamina metabolismul este mai bine. Absorbția de nutrienți va merge mai bine. Pe scurt, porumbelul poate obține cu ușurință într-o stare bună.
Și în ultimul timp, mai multe și mai evident că o floră intestinală sănătoasă are o contribuție care bacterii daunatoare poate evolua mult mai dificil.
În acest fel, infecții cu aceste bacterii, în general, să fie mai puțin severe.
De acidifică apa de băut a porumbeilor cu otet de mere, fito-vitalitate, Herba etc. facilitează multiplica bune bacteriile intestinale.
În acest fel se poate aduce o contribuție valoroasă la bacteriile intestinale sanatoase.Ce trebuie să fie atenți este că foarte apă potabilă acidulat. Aciditatea poate fi atât de scăzută încât chiar și bune bacterii intestinale, se poate obține dificil să se dezvolte bine.
Testele le-am făcut anul trecut, cu versiunea imbunatatita a Phyto-vitalitatea a arătat că această abordare natural poate contribui cu siguranță la îmbunătățirea stării de porumbei și creșterea forma.
Noastre fito-vitalitate este deja folosit de mai mulți ani de mulți entuziaști. Acum doar doi ani am început cu o serie de teste în care cinci plante cu rezistență consolidarea au fost adăugate la fito-vitalitatea. Și, de asemenea bine-cunoscut ginseng. Această rădăcină are un efect stimulator asupra organismului.
Privind vitaminele și rezistența a fost, de asemenea, scris. Vechea zicală că un porumbel de suficient sale vitamine alimente pentru a fi capabil să înregistreze, aș dori să includă un semn de întrebare. Am, desigur, sunt de acord că
un porumbel poate absorbi o buna nutritie suficiente vitamine si nutrienti pentru a mentine stare buna de sanatate, în condiții normale. Dar acum se află freca. După sportul columbofil este sportul. Și care necesită un corp mai mult de în condiții normale. Lanț de sănătate și rezistența este la fel de puternic ca și cea mai slabă verigă a sa. Se poate apoi încă atât de bine să facă tot posibilul pentru a avea grijă de porumbeii cât mai mult posibil în cazul în care există un deficit relativ sau absolut de substante nutritive esentiale de sanatate sa prăbușit ca un castel de cărți de prăbușit.
Prin urmare, de părere că sunt porumbeii din nou se cere dintre acestea sunt mai bine în cazul în care obține, o bună pregătire de vitamina regulat. Fie la hrana pentru animale sau prin apa de băut. Datorită acestei suplimentar vitamina-cadou unul optimizează sistemele enzimatice din organism. În acest fel, se adauga din nou un pic pentru a îmbunătăți rezistența.
O vitamina care a dovedit valoarea în practică Farvisol. Aceasta este un preparat vitaminizat conținând niveluri ridicate de vitamine și oligoelemente.

Unele reguli de degetul mare pentru o rezistență bună și o bună bază pentru dezvoltarea de forma:


1. Evitați stresul. Important în acest sens este de a preveni suprapopularea.
2. Prin intermediul unei igienă de bază bună pentru a vă asigura că presiunea infecție a principalelor boli de porumbei rămâne scăzut.
3. Optimizarea sistemelor enzimatice prin furnizarea de alimente de calitate și de bună de vitamine.
4. Îmbunătăți metabolismul cu până la a se asigura că flora intestinala in conditii optime.
După cum sa menționat mai sus, poate contribui la aceasta prin furnizarea în mod regulat de apă potabilă acidulat.
(Appelazijn, Phytovitaliteit, băutură rezistenta)
5. Monitorizarea periodică a gunoiului de grajd și a gâtului a porumbeilor de pe infecții parazitare.

http://www.pigeonvetcenter.com/nl