vineri, 6 decembrie 2013

Willem de Bruijn -1

 1

Willem de Bruijn , cel mai bun dintre cei  mai buni
                                                                                                                                      ( partea 1 din 3 ) .

În anul 2000, revista   NPO a cerut cititorilor sai, care ar fi  cel mai bun cocurent  din Olanda . Îmi amintesc atât de bine, pentru că după ce voturile au fost numărate m-am regasut pe  locul 3 national . Desigur, acest lucru a fost o mare onoare , dar cu toate acestea, m-am simțit flatat . Dar 2000 este cu  destul de mult timp în urmă .,2000 nu este 2013 . În cazul în care aceeași întrebare s-ar fi cerut  - azi destul de alte nume ar fi urcat  în sus .

LA CLUB
Am fost la  discutarea acestui subiect ( care este cel mai bun ), cu prietenii .
Numele vd Merwe , Verkerk , de Bruijn și Koopman au fost menționate cel mai mult.
Este adevărat , ei sunt toti crescatorii cu numar mare de păsări , dar fără multe păsări este greu să fi cel mai bun in ziua de azi

- P v d Merwe ? El poate arăta rezultate care iti taie respiratia , dar ar trebui să fie mai constant .
- Verkerk ? El este sigur cel mai bun crescator pentru cursele de o zi, dar punctul său slab sunt  concursurile cu puii .
- Koopman este  o stea , dar ar trebui să fie mai constant , de asemenea.
- Am fost de acord în cele din urmă : Numărul  ONE absolut în prezent  pentru cursele de o zi  este W de Bruijn . Rezultatele dentistului care refuză să se pensioneze  taie rasuflarea pe tot parcursul anului . Distanță scurtă , distanța de mijloc sau de curse o zi , Păsări vechi sau păsări tinere , Pentru păsările sale nu se face nici o diferență .
Fiecare cursa , pe tot parcursul anului , el este omul gata de a invinge  , favoritul  pentru a câștiga .
Nu numai regional  dar si  Provincial . Nu-mi pot imagina că orice altcineva ar fi putut  câștigat atât de multe titluri naționale în ultimele decenii .


Willem de Bruijn  serios . O imagine rara .

Mergem  înapoi în timp
Ca  tânăr Willem a fost deja obsedat de porumbei, lucru care in mod real nu ar fi  ciudat  Jumătate din colegii săi au avut porumbei in acele zile .
Realitatea este ca a început o carieră magnifică  în 1984 . El a cumpărat o fermă cu o magazie mare, în orășelul de Reeuwijk , situat la aproximativ 25 km nord de Rotterdam .
Crescatoriile  au fost construite în curând , singurul lucru care lipsea acum erau  pasarile . Păsări bune  desigur, pentru că acest om este un câștigător inăscut și unul dintre cuvintele pe care el le urăște este " mediu " . De unde ar fi putut obține păsări bune decât de  la Bros de Wit ? Acestia  au fost oameni foarte cinstiți ( lucru important! ), și în cursele de neegalat .
Faptul că nu au primit faima internațională pe care  ei meritau nu este relevant .
De Wit a avut în principal pasari de la Klak , deci familia Janssen . Astăzi, fiecare olandez  știe cât de bune  aceste pasari  De Wit  au fost atunci . Ele sunt câștigătoare acum pentru Verkerk , Verbree și vd Merwe .
Acei oameni , și de Bruijn , desigur , au fost destul de inteligent pentru a merge și a obține păsări de Wit , în timp ce  un popor întreg a fost  adormit .




Crescatoria porumbeilor Willems

PASARI DE BAZĂ
Deci, a mers la  De Wit  ,de  unde a cumparat 30 de pui . Aceasta a fost  în 1984 .
Doar un an mai târziu a avut prima său super porumbel . El la numit " Sterkweker " ( "Star de reproducție ", 85-340 ) și acest nume nu a fost exagerat .
Acest porumbel  a fost  inceputul unei ere a unei crescatorii care a  fost încărcata cu superporumbei .
De Bruijn a avut atât de mulți dintre ei de-a lungul anilor incat nu stim pe care sa alegem . Rezultatul este că , (crezi sau nu) în mod inevitabil Asi Nationali , porumbei Olimpici câștigători împotriva a 10.000 de păsări  vor fi ignorati sau vor primi prea puțină atenție .

" Starbreeder " ( 85-340 )
" Starbreeder " a fost o pasare directa  De Wit . Prin Klak și Ouwerkerk ( line Verbarth ) a fost destul de mult sange Janssen în el. " Starbreeder " a devenit :
- Tatăl cel mai bun mascul din  țăra în 1993 .
- Bunicul  celui mai bun mascul din Olanda în 1995 .
- De asemenea, bunicul a celor mai bune tinere pasari  nationale in 1996 .
Poate cel mai spectaculos descendent al " Starbreeder " este " Super Schalie " ( 90-089 ) . " Schalie " înseamnă " stratificat ", caracteristica  atribuita    tulpinei Janssen .

" Super Schalie " ( 90-089 )
Pur si simplu nu pot,  descrie cât de   minunata a fost aceasta pasare in crescatorie  . În cele mai multe pasari de  Bruijn sangele acestui exemplar este prezent  .
Așa cum a spus mai înainte , este un nepot din " Sterkweker " , dar " Super Schalie " este , de asemenea, un fiu direct din 86-186 , o alta pasare de baza  Klak   si De Wit .
Descendenți ai " Super Schalie " au fost :
- 3 cea mai bune femela din Olanda 1992.
- 3 cea mai buna femela  din Olanda 1993 .
- 2 cea mai buna femela  din Olanda 1995.
Un alt porumbel special numit  " Regele " , un alt descendent al 86-186 a fost o pasăre cum intalnim o data in   viață .
A câștigat :
4.410 p - 1 ,
 3.818 p - 1 ,
2.289 p - 1 ,
 1.3890p - 1 .
Cele mai multe dintre cele mai bune pasari de Bruijns  au , de asemenea,  recorduri excelente in curse . Cum ar fi " Super Schalie " . A câștigat :
9.119 p - 1
4.734 p - 1
2.976 p - 1
737 p - 1 ( 3,106 p - 2 ) .
691 p - 1 ( 2.891 p - 8 ) .
Ea a dat atât de multe pasari bune incat  Willem a uitat să aminteasca  pe unul din cei mai buni copii directi : " Apollo " ( 01 - 694 ), care este si un descendent al Sterkweker , de asemenea.

" Apollo " 01-694 .
" Apollo " a fost loc 4  in clasamentul; celor mai bune pasari pe distanta de mijloc din Olanda : Principalele sale rezultate  sunt :
3.777 p - 1
4.492 p - 4
4.274 p - 4
6.409 p - 7 . și în mod natural mult mai multe .
Off - tinerii din  " Apollo " au castigat :
- 5 cel mai bun mascul din Olanda
- Bourges 8.548 p - 3rd.
- Sens 1.018 p - 1st
- Orleans 6.036 p - 1st
- Nanteuil; 14.669 p - 1st
- Mantens 11.778 p - 1st
- Peronne 19.278 p - 1st
- Duffel 5.535 p - 1st.
- Duffel 4.530 - 1st
- Peronne 608 p - 1st
- Vierzon 14.964 p - 3rd
- Morlinourt 8.345 p - 6th
- Strombeek 2.247 - 1st
- Nijvel 4.853 - 5th
- Pommeroel 4.092 - 2nd.
- Sezanne 1.202 - 1st
- Pont 3.777 p - 1

Olympic Zeus ( 01-452 ) .
De asemenea, renumit " Olimpic Zeus " este un descendent al " Super Schalie " și vechea tulpina de Wit . Văzând rezultatele sale nu vă va surprinde ca a fost  încoronat ca al 2-lea cel mai bun mascul din Olanda în 2002 și că a fost Olimpiada   . A câștigat :
6156 p . - 1
2555 p . - 1
1453 p - 2
6409 p - 4
3894 p - . 5-
2299 p - 6
4178 p - ( ! ) Al 9-lea și ,iarasi sunt doar o parte din rezultate
Aceste premii au fost câștigate în curse 125-600 de kilometri.
Este de la sine înțeles că " olimpic Zeus ",   a devenit la randul sau  tatăl sau bunicul a multe pasari deosebite , dar acum vreau să vă atrag atenția la altceva .


Una dintre pasările  care l-a făcut W de Bruijn celebru .

IMPORTURI senzaționale
Păsările , menționate anterior , sunt, în principal păsări de Wit amestecat cu un pic Griekspoor , Ouwerkerk și van Breemen .
Începutul noului secol a fost de asemena pentru W de Bruijn , începutul unei noi ere .
El a importat unele păsări să se amestece cu familia lui și  a fost cu mult înaintea noastra. La achizitii  Bruijn a șocat națiunea . DIN NOU !
În Olanda , este un fapt bine cunoscut faptul că eu si Willem de Bruijn am fost prieteni de mult timp .
Deși ne gândim la fel la  multe lucruri , practicam acest sport în mod diferit .
El concureaza cu   multe păsări , eu  îndrăznesc sa participa la curse cu mai puțin de o mână . Mai mult decât atât , ar trebui să știți că , înainte de 2000, el a fost rareori în Belgia .
Pentru mine acest lucru este diferit , eu locuiesc chiar la graniță , el trăiește în mijlocul Olandei .
Când Willem a spus în 2001 " Pe mine nu  m-ar deranja sa încerca ceva nou ", reacția mea a fost " Să " mergem in Belgia atunci " .
Și in  Belgia ne-am dus .
Primul nostru obiectiv a fost un crescator care era destul de necunoscut atunci și a trăit nu departe de granița cu Franța . Gilbert Meire a fost numele lui . Cum l-am cunoscut ? Când Leutenez a fost în zilele lui de glorie a avut superstar de la acest om .
Asa ca am luat  drumul la Meire , Willem a cumpărat un coș plin de păsări și una a fost  a fi un miracol absolut , atât ca un porumbel de  curse dar si reproducator .
El la numit " Gilbert " . A castigat 40 de premii în trei ani ", printre care trei premiere Ca reproducator  a fost o adevărată senzație și a devenit tatăl sau bunicul a peste 20 de câștigători de loc 1, urmașii săi au castigat . . :
- 4 S National Ablis 17.730 p. .
- 1 Duffel 3.912 p. .
- 1 S National Blois 20,755 p. .
- 1 Orleans 3.984 p. .
- 15 S National Bourges 9.000 p. .
- 6 S - National Blois 4.673 p. .
- Faimoasa " Mister Lady " și " Olimpic Anita " ,  concurate de Vanlint .
" Mister Lady " a castigat 12 premii in top 100 in nationalele Belgiene . " Olimpic Anita " a devenit pasăre Olimpica.
- 5 Ace Naționale .
- 8 Cel mai bun mascul de Olanda ..
- 9 National As Belgia .
- 5 National As și mult mai multe !
Medicul dentist a fost atât de fericit de al său " Gilbert ", incat mi-a spus : " Dacă vreodată ști un om care are  păsări de aceeași calitate , trebuie să -mi spui .
Asta a fost în 2005, și am știut un astfel de om , într-adevăr . Numele lui a fost Leo Heremans , în acele zile la fel de necunoscute ca Meire la momentul respectiv , dar deja un fel de legendar în propriul domeniu .
Deci, la Leo Heremans ne-am dus .
Memoria acestei vizite va rămâne în mintea mea pentru totdeauna .


Nu cred vre-un olandez sa fi fost la  Heremans pana atunci .
Germanul Dl Roeper , deși ma pot  păcăli  se poate sa fi fost primul străin care  l-a vizita Heremans pentru  cumpăra din  păsările sale .
Oricum , Leo a fost mândru ca a primit  vizitatori din străinătate, atunci și el ne- a salutat din toată inima . Și el a fost mândru , in a ne arăta păsările sale de top .
Nu voi uita niciodată frumusețea păsărilor care Willem le-a  manipulate acolo .
Am fost atât de impresionat încât cu greu am vorbit un cuvânt , atunci când ne-am dus acasă și ne-au tinut trezi toata  noaptea . În crescătoriile noastre am simtit ca ar trebui  sa uciderea o mulțime de păsări , deoarece acestea nu se puteau compara cu păsările Heremans .
În cele din urmă mi-am cumpărat șase păsări acolo , Willem a cumparat 60 , toati din cele mai bune .
Acest lucru a fost stil tipic pentru W de Bruijn . El niciodată nu cumpără păsări la  prețuri nebunesti  să-i pună în compartimentul de reproductie , dimpotrivă : Pentru aceeasi bani pe care altii trebuiau sa ii plateasca   uneori, pentru o pasăre, el  își cumpără o grămadă la un moment dat și  le- concura .
Ei trebuie mai întâi să se dovedească la fel de buni concurenți înainte de a ajunge sa aibe o șansă de a se reproduce .
Trebuie să recunosc ,  ca  la început de Bruijn nu era sigur pe el .
Când el a luat aceste păsări Heremans el mi-a intrebat de mai multe ori :
" Chiar crezi că aceste păsări sunt atât de bune ? "
" Fără îndoială stiu asta , dar de ce va mai  întreb? " Intotdeauna am reacționat .
" Aceste păsări arata prea bine  pentru a fi bune" , a spus el din nou și din nou .
Primul antrenament a pus  capăt la îndoielile sale .
Cinci curse mai târziu, el a mulțumit lui Dumnezeu că a cumpărat aceste păsări . Și după primul sezon el a stiut ca a adus  aur în mansarda lui . Printre cei 60 de tineri au fost 12 de păsări care au pus capac tuturor , păsări care au putut invinge  peste 10.000 de porumbei  .

NOTĂ
Notă cu privire la Asi  naționale în Țările de Jos . Avem următoarele concursuri naționale la care fiecare are propriile sale reguli :
- NPO . Puteți compara acest lucru cu KBDB .
- WHZB : O competiton tradițional prganizata de conducere revistei " NPO " .
- BOTB : Concursul de o- zi " lider revista " Het Spoor " .


Autor As Schaerlaeckens-http://www.schaerlaeckens.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu