joi, 29 septembrie 2011

Despre noi

Am format acest tandem in anul 2007 si este compus din: fratii Boian Flavius si Luci respectiv Panescu Octavian.
Rezultatele au aparut rapid deoarece am pornit cu  porumbei verificati si  zburati in alte locatii. La acei porumbei am facut impreuna si alte infuzii.Am achizitionat mereu porumbeii de fond dar am observat ca se pot obtine rezultate foarte bune si la vit,dem,general si as.
Porumbeii au la baza o femela de 543004-2002 de la Erdei Paul din Satu-Mare,in sangele acesteia am introdus diferite linii de porumbei de la diferiti crescatori in mod direct sau indirect. De la fratii Kovacs (Jos Thone)Gyany Spanu (Jos Thone),Iordache -(Zoltan Szabo),de la Spiridon Dumitru (tulcea -Izdrea Petre),Ghita Kui -zalau(Erdei si Raucino),Golgojanu Orlando,Frank Giesse,Lazar Dan-zalau (Kipp,Lessmeister,Erdei)Jianu Ciprian GJ (Ludu-sticheboaut/dordin).
Sper sa nu supar pe niciunul,le multumesc tuturor si sper sa ii pot ajuta la randul meu!

7 comentarii:

  1. ati fast nimeni si ai venit la rovinari sa va vedeti si voi in clasamente si acum panescule in 2012 teau dat afara pentru ca sau saturat oameni de jigodeala ta si asculta frate tu grivei este un nimeni si nu va mai zb in viatalui la jiu rovinari asa frate ca curind te vom depista si pe tine si vei ajunge ca grivei

    RăspundețiȘtergere
  2. prietene anonim..ai probleme cu gramatica grav ca sa am pretentii....de la rovinari am plecat pentru ca cei de la Tg-Jiu au vitata in 2012 sa nu ma mai primeasca la premierea comuna ...asa ca voi zbura cu ei in club...eu personal castig din 2002 indiferent unde am avut porumbeii..la Albu ..la Lera ...nu nu cred ca esti cinstit cu propriati persoana cum sunt eu in columbofilie !

    RăspundețiȘtergere
  3. ma lasati invidia domnul tavi panescu este un columbofil cum alti nusunt a ajuns la rezultate remarcabile nu ehot un adevarat columbofil cinste lui si pasarilor dumnealui

    RăspundețiȘtergere

comantariu