joi, 23 iulie 2015

Herman Brinkman Tuk castiga Orange in zona IV !!


Herman Brinkman Tuk pune Orange in Division IV
Vineri 10 iulie, la șase patruzeci și cinci au fost lansati in  Valea Rhone  porumbei de la Orange  din dzona  III și IV. Porumbeii erau pe drum spre casă in mare parte cu  vânt din fata și a fost foarte  cald. În sectorul III ar putea ajunge încă peste 60 de porumbei . Acest lucru avea sa fie  pentru păsările Divizia IV o sarcină dificilă dar în cele din urmă a reușit, Dimineața devreme a fost primul porumbel cronometrat de fenomenul maratonelor  Herman Brinkman Tuk. Câte păsări a cronometrat in fata acest crescator in ultimele decenii ?? și câte crescatorii a ajutat  el să devină mai puternic?? . Ele nu pot fi numărate pe mai mult de două mâini, și de asemenea, nici pe  șase mâini. Deci e bine că un astfel de iubitor castiga din nou această cursă. Care oferă mai multe bilete de avion de statut egal. Herman a avut , de asemenea un rezultat bun cu 6 porumbei din 8 Orange-amatori premii, inclusiv 5 în primii 50 și 4, în primul 30. numărul doi în sectorul IV a fost R. van Looij de Zuidveen și numărul trei a fost Cees de Boer din Stavoren.
Tuinhokedited
Ventilatorul câștigătoare
În vârstă de 65 de ani, Herman Brinkman a devenit faimos cu rezultatele lui frumoase  pe zborurile de maraton. Fostul profesor german a fost unul dintre cei ce anuntasera ca se vor retrage in acest an. El a devenit cunoscut mai ales  cu porumbei lui  rosii. Acest lucru sa datorat contribuția unui fiu de Red 50 Vertelman, este super reproducator. Mai mult, tulpina Brinkman este construit cu patru porumbei  Eijerkamp, ​​în curs de dezvoltare fiind la modă a adus si Van der Wegens,si anume nepoții Oud Doffertje  și Lamme, care s-au mutat la Tuk în 1979. În plus față de aceste porumbei au venit niste porumbei de la tatăl Jan Brinkman din Raalte ,de la care  Herman a luat  bacilul porumbel. Tatăl Jan a fost  câțiva ani campion la curse cu lansare dupa-amiaza in zona  Marathon Nord, la vârsta de 85 de ani. Între timp, aceasta este decanul familiei Brinkman fără porumbei în azil de bătrâni și  este de 89 de ani. De-a lungul anilor, este prezenta cursa in care Herman Brinkman a adaugă ocazional un singur porumbel, dar  porumbelul câștigător ... ... o găină Henri Overhoeks, care este mama porumbelului câștigătoar. Herman are  doua crescatorii frumoase. Unul deasupra garajului de 9 metri și un pod in gradina de 11 metri.Acestea includ 24 vaduvi,  6 cupluri cuib și 6 perechi originale.
Roșu Deviledited
Porumbelul câștigătoare
Porumbelul câștigătoare este un văduv numit "Red Devil".  El a clasat  înainte de a câștigat Zona IV Ornage urmatoaerle etape : 16 e Limoges împotriva 1624 în provincia Friesland și 57 e Ruffec in Division IV împotriva 3.287 porumbei. Acest cocoș provine dintr-o găină de Henri Overhoeks. bunica  a câștigat 1 e national St. Vincent și 2 e Montauban național în Divizia IV. Bunicul este "Aragon", un reproducator bun din linia   Van der Wegen. Tatăl "Red Devil" este "Red Bergerac", care, ca un yearling zburat devreme Bergerac și suplimentare, inclusiv 56 ecâștigat Pau național. Acest mascul este de la ‘De Gouden Kweker’ (Vertelman fiul Red 50) "‘Zuster Snelle Ria,’", care este o găină de reproducție de top. Aceasta femela provine din vechile linii de Van der Wegen ale lui  Herman.
Stamkaart Red Deviledited
Pre-sezon
Porumbeii sunt cuplate la începutul acestui an, până în luna mai aceasta cauza o vacanță 8 săptămâni și extindere forțat datorate două săptămâni în spital în Bangkok. Racers au nici băiat crescut. Racers de bune, inclusiv câștigătoare ouă de porumbei sunt produse. Porumbeii primesc un amestec de zbor suplimentare Wielink ultimele zile și All-in-One Beijers. Pentru a verifica Herman vine cu câteva săptămâni înainte de zboruri catre Nanne Wolff. În acest an, în mijlocul sezonului și geelpil dat o zi și jumătate după zbor SA mix. Mai mult decât atât porumbeii obține normală servire pisteen presarat cu  vitamineral.

În cele din urmă
Porumbelul pentru  familia Brinkman sunt un adevărat  mare sport de familie. Familia locuiește și ajută în cazul în care este necesar.Ma inteleg bine cu sotia mea , dar nu face nimic pentru  porumbei.
Herman: "Eu ma pot bucura cu adevarat acest sport, dar chiar mai mult de porumbei în sine. E frumos când ai succes, dar, de asemenea, îmi place foarte mult (ca azi, citiți duminica trecută) un zbor de instruire a tinerilor, ceea ce fac ei pe tot parcursul zilei cu mine și fac toată ziua divertisment. Sa vad  căderea păsărilor îmi place cel mai mult. Insa loc 1 orange nu l-am vazut,am pus alarma la 5:00, dar am mai stat, am considerat ca trebuit să mai aștepte pentru un porumbel,zece minute mai târziu, m-am trezit oricum si cand m-am dus era acolo doar două minute. "
Herman, încă o dată felicitări pentru această mare victorie a acestui zbor frumos și spirit. Noroc la  ultimul zbor.
Jaco semnăturăJaco van Nieuwamerongen, Veenendaal (the Netherlands)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu