joi, 19 iulie 2012

19/07/2012

  Astazi am imbarcat pentru cea de-a 2 a etapa de Nikopol .Personal noi am imbarcat 12 pasari 11 care fusesera si la prima etapa si 1 femela pentru verificare. Asa cum ne-au demonstrat anii trecuti si in columbofilie proverbul romanesc '' bate fierul cat e cald'' spune un mare adevar, deci  am hotarat sa fortam in acest an inclusiv yerlingii,anul viitor poate fi plin de peripetii,accidente si de ce nu de lipsa de forma asa cum ni s-a demonstrat.
   Dupa imbarcarea facuta ca la carte in urma incidentelor de la etapa trecuta, mai multi colegi am mers la o cafea ...unde automat a inceput ''sedinta'' despre sezonul gata sa se finalizeze,despre conducerea clubului,mijloc de transport si nu in ultimul rand etapele cu puii.Discutiile se integreaza perfect in spatiul acestui coltisor pestrit de lume presarat cu oameni din toate categoriile sociale si toate nivelele de intelect si spiritualitate Am folosit descrierea de mai sus privind mediul columbofil pentru a putea face sa inteleaga  si restul cititorilor de  ce sunt atatea discutii in jurul acestui fenomen. Se zvoneste deja despre infintarea unui club al altei entitati sportive in oras, in judet fiind deja unul infintat de oameni iubitori de functii care au dorit sa fuga de concurenta.Personal m-a speriat faptul ca oamenii prefera sa cedeze retragandu-se in fata unei coordonari impulsive,dominante care isi impregneaza propriile idei,avand alternativa : pot sa schimbe asta printr-un simplu vot.
    Se pare ca au fost deranjati de faptul ca s-a schimbat planul de zbor dupa discutiile avute cu, cluburile de la MH,lucru insignifiant pentru mine personal dar un capat de tara pentru cei carora li se pare ca paharul incepe sa dea peste. Dupa cum am inteles la una dintre intrunirile udate din plin cu ''sclipiri'' bahice de har s-a discutat despre votarea mea ca si presedinte,lucru care m-a deranjeaza in primul rand datorita faptului ca  am renuntat demult la ''atuurile'' oferite de functie si dupa cum am observat mi-a atras   antipatia anumitor persoane,abia astazi facand legatura cu comportamentul acestora.
          Pentru mine asta nu este un capat de tara demult trecand fara sa iau in seama aceste ''maruntisuri'' si ''intepaturi'' ,poate varsta,poate restul problemelor  fac corpul meu plin de cicatricile altor ''razboaie'' sa nu mai simta ''piscaturile'' ieftine.
         CONCLUZIA  : Neaparat cluburilor columbofile le este necesar un psiholog !!!!!!!!!

       Singurul lucru care il voi sustine cu adevarat,in afara unitati judetului intru-n nucleu columbofil ,este incercarea de a zbura fondurile impreuna cu VL si AG pentru a forma o zona puternica cu o concurenta pe masura.Restul problemelor, lansari intarziate,mijloace de transport...centre de imbarcare, fiind date ce ar veni in urma unei intelegeri prealabile, dar inca un mare DAR apare iarasi problema mentalitati mai mult a maleabilitatii in incercarea de a convinge majoritatea membrilor ca acesta este cel mai mare pas inainte pe care il putem face . Multimea da forta, dovada ultimele etape de viteza-demifond unde MH a ''maturat'' cu noi pe jos atunci cand am incercat sa impunem 200 de pasari in fata celor 1000 trimise de crescatorii din Severin, pentru care am toata stima !
      Hmmm ....inchei aici ..poate nu a r fi trebuit sa ma intind ...nici nu stiu daca mai citeste cineva
hahahahahha!!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu