sâmbătă, 18 august 2012

sambata 18-08-2012

       Unul dinte cele mai usoare concursuri cu puii din ultimii ani....sosiri superbe, bineinteles comentarii frumoase ...ironice,...ifose...pretentii....sunt pe val.....hehehehe,inainte ma distrau foarte tare si mai dadeam replici acum doar ma fac sa zambesc, am trecut prin asta in fiecare an. Sezonul mai putin  reusit la maturi a dat frau liber declaratiilor ,,prietenilor'' care mai de care sa ''intepe'' sau sa isi dea cu parerea.    Asta s-a intamplat si dupa ce s-a studiat clasamentul de la etapa trecuta ...Tavi: 9 clasati din 45 angajati...e clar sunt terminati.... de fapt un concurs foarte bun clasati 9 din 15 cipati restul porumbeilor au avut clema de cauciuc,insa in clasamentul la crescator  apar toti porumbeii angajati de noi ca si numar.
        Am observat un lucru ciudat atunci cand ajungi sa ai rezultate foarte bune incepi sa complici lucrurile de unul singur....te duci in cap fara nici un ajutor,nici acum nu pot sa imi explic de ce am schimbat totul la programul din 2011 dupa ce am scris chiar eu un articol despre cum sa eviti asta ...o sa il postez aici iarasi si o sa il recitesc si eu.
 http://boian-panescu.blogspot.ro/2011/12/schimbare-metodei-de-zbor-si-hranire.html
     Puii sunt atata de bine acum cand tin totul foarte simplu...imi este frica sa injur si cainii care sar sa ma muste de frica ca il manii pe Dumnezeu.
     Au venit asa repede pasarile ca nici nu am retinut care au venit intre primii.... dar sincer...imi place!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu