miercuri, 28 noiembrie 2012

Unde merg banii UCPR-ului ?

          Am fost contacat acum 3 saptamani de prietenul si in acelasi timp Presedintele Relatii Internationale Rasoveanu Florin daca pot contacta si gasi  crescatori de top dispusi sa participe la expozitia UCPR din decembrie 2012....primul la care m-am gandit a fost crescatorul din vest care mi-a raspuns si a vorbit cu mine despre orice  mai ales atunci cand si-a dat seama ca imi va fi  greu sa achizitionez de la el porumbei ....relatia fiind pur si simplu de ambilitate -Sjaak Buwalda . Atunci cand am avut prima discutie cu  Sjaak am trimis mesaje la 8 crescatori din nordul Olandei -mesajelor mele au raspuns  doar 2 crescatori Sjaak si Arjan Beens ultimul cand a aflat ca l-am contactat pentru al intreba despre hranire si metoda de zbor ,mi-a raspuns ca este prea mult de scris,Sjaak amabil mi-a spus sa ii trimit email si imi va raspunde la orice intrebare, acum a raspuns la fel de amabil si m-a anuntat ca isi va verifica agenda si nu va fi nici o problema ,mai ales ca pe 1 decembrie va fi tot in Romania la invitatia FCPR.
      Dupa sedinta conduceri UCPR am fost anuntat de Florin Rasoveanu ca nu au fost aprobate fonduri pentru aceasta invitatie,ba unii afirmand ca nu cunosc acest crescator care ar fi putut tine un seminar fiind fost meneger la Ejerkamp (Ponderosa) pentru cursele de mare distanta ,castigator in 2012 a loc 1 nat Limoges .......se pare ca in anii trecuti fusese mai interesant dansul din buric facut de Desmet ...la fundul pipitelor ....
      Bineinteles ca om de mare calitate Sjaak nu a fost deranjat de refuzul UCPR intelegand ....ca eu am fost pus intr-o situatie foarte proasta nu mai discutam...daca as fi ascultat sa vorbesc cu prietenul meu Dinu Mihai si sa lanseze o invitatie si lui Eric Limburg....cat de penibila ar fi devenit situatia.
       Ma intreb ce se intampla cu banii  daca nu sunt in stare sa aloce 3-400 de euro intr-un an pentru a invita un crescator cu rezultate care sa raspunda intrebarilor unora dintre membrii uniunii. Acest episod ma va face sa pun capul in pamant si sa imi cer scuze public fata de dl. Dumitrache si dl. Gheorghe Tudor cu care am avut discutii aprinse in sedinta din 25 februarie 2012.
    
       Se pare totusi ca altii nu au nici complexe nici lipsuri financiare si cunosc si pe unii crescatori
oaspeti-de-seama-la-expo-fcpr-tg-mures-30-11-2-12-2012/

2 comentarii:

  1. Pai tu cu oameni din astia te incurci care sa te bage in rahat

    RăspundețiȘtergere
  2. si in legatura cu bani stiu ei ce trebuie facut

    RăspundețiȘtergere

comantariu