marți, 5 martie 2013

Chris & Jaap van der Velden (Zuid-Beijerland, NL)


Starul maratonului,Chris & Jaap van der Velden (Zuid-Beijerland, NL): o lista impresionanta de realizari!

Un crescator care poate câștiga aproape totul în competiție maraton, care reușește să depășească momentele dificile și ai căruui  porumbei se descurcă foarte bine si   in alte crescatorii din toată lumea are, fără îndoială, o rasa de  porumbei de o calitate deosebita. Ei bine, acest lucru se aplică la Chris & Jaap van der Velden!
 
Batranul Chris și fiul său, Jaap van der Velden

Chris și fiul său, Jaap au inceput cariera in cursele de doua zile în 1987 și nu au avut niciodata
ideea că ei ar obtine atat de mult succes. Primele lor succese de top s-au realizat deja în 1992 (ceea ce este destul de rapid pentru o crescatorie de două zile), și se părea că nimic nu le-ar putea opri. Într-adevăr, 21 de ani mai târziu au o lista impresionanta de realizari, care, probabil, nici o altă crescatorie din Țările de Jos ar putea egala vreodată. Crescatoria a devenit de foarte mare succes și încă mai este, în ciuda moartii  tatălui Chris în 2010. Fiul său, Jaap a decis să-și continue cariera ca si crescator sub acelasi nume, pentru a onora pe  tatăl și mentorul său. La urma urmei, a fost acelasi  nume cu care au câștigat  recunoașterea la nivel național si international, în disciplina maraton. Puteți găsi lista de realizări ale lui Chris van der Velden  mai jos. Țineți cont de faptul că am inclus doar cele mai importante titluri, pentru că în caz contrar aceasta lista ar fi fost prea lungă.

1st Not nom. F.B.Z.’11 (for the fourth time)
1st General Internat. Champion I.F.C.’10
1st 5-nom. Int. Barcelona ’06-’10 (5 years)
1st Bony SGR Cup’10 (Fondcl. Midden Limburg)
1st Champion Hens I.F.C’10
1st Not nom. F.B.Z.’10 (for the third time)
1st Not nom. Internat. Long Distance District 5’10
1st Primus Inter Pares Int. Barcelona ’09
1st 5-nom. Int. Barcelona ’06-’09 (4 years)
1st Primus Inter Pares Int. Barcelona ’08
1st 5-nom. Int. Barcelona ’06-’08 (3 years)
1st 5-nom. Int. Barcelona ’06-’07 (2 years)
1st Championship of Straatsburg (6 nom. Barcelona)’07
1st Emperor of the Grand Distance ’92 and ‘06
1st 10-nom. Int. Fondclub ’04 and ’06
1st Kreutzer’s Int. Championship ’06
1st Emperor Championship Club der Azen’05 (for the third time)
1st Category 8 Nat. Fondspiegel ’02 and ’05
1st Category 7 Z.L.U. Fondspiegel ’04
1st Champion N. & S. Holland’03
1st Emperor Championship Club der Azen’02
1st West Holland Marathon’95 and ’02
1st Not nom. F.B.Z.’01 and ’00
1st Grand Prix Z.L.U.’00
1st General classification Z.L.U. Fondspiegel 1996-1998
1st Category 8 Z.L.U. Fondspiegel ’97 and ‘98
1st Emperor Championship Club der Azen’97
1st General Champion F.B.Z.’97
1st European Cup ’95
 

Acestea sunt realizări impresionante! Așa cum am spus, nu există, probabil, multi crescatori olandezi cu o listă similară de realizări. Credem că va fi dificil pentru alti crescatori pentru a egala succesul crescatoriei  Van der Velden , atât în ​​Țările de Jos cat și în străinătate. Una dintre cele mai remarcabile realizări cu un porumbel  50% Van der Velden  a reusit domnul Robert Ben din Calais în Franța. Al sau  porumbel Super Ben ar putea fi unul dintre cei mai de succes porumbei din întreaga lume. Super Ben a castigat, de exemplu:
1 National Barcelona
2 National Barcelona
3 National la Barcelona
3 National Perpignan
3 National Perpignan
6a Național Perpignan

Si la nivel international :

5th  International Barcelona
20th International Barcelona
44th International Barcelona
3rd  International Perpignan
21st International Perpignan
 
     Premiile castigate cu porumbei care provin integral sau parțial de la Van der Velden ca  linii genealogice :
Crescatorii de peste hotare au foarte mult succes, cu porumbeii Van der Velden,. Un exemplu recent este Herman Borgerlink. El a câștigat 1 Național la St Vincent, în sectorul 3, cu o femela moale matasoasa, care are cel putin 50% din Van der Velden in liniile genealogice. În plus, fratii Helsdingen de la Nijkerkerveen a castigat o 1 Național Bordeaux mature  cu a lor pasăre Het Fenomeen, care este, de asemenea, de 50%, Van der Velden
         Succesul uimitor al porumbeilor de Van der Velden este, probabil, rezultatul a compoziției lor. Baza acestei familii porumbel este linia  proprilor albastrii, care are Aarden (75%) și (25%) Stichelbout ca origini. Această bază a fost incrucisat cu success cu alti  porumbeii de exemplu : B. Batenburg & Sons, Cron. Vanoppen, H. Wijnands & Sons, Van der Wegen, Robert Ben (de la Super Ben) și Jan Ouwerkerk. Acestea sunt toate liniile genealogice nobile pe distanțe lungi!
        Pentru a scurta aceasta lunga  poveste: liniile genealogice de mai sus au transformat rasa  de porumbeii Van der Velden in porumbelul de succes așa cum il știm astăzi. Datorita acestei baze de înaltă calitate Chris și Jaap au câștigat destul premii  peste ani: 39 de notari  pe teletext, Cupa Europeană și 1 național la Barcelona. Ei au reușit să câștige titlul de Primus Inter Pares Barcelona International de două ori, cu un singur porumbel. În plus, acestea cules șapte victorii naționale și cinci medalii de argint. Aceasta este o crescatorie, cu rezultate fara precedent, nu numai în primii anide asemenea, după moartea tatălui lui Jaap . Se pare că Chris a fost un mentor foarte bun pentru fiului său, Jaap, daca reușit să conducă crescatoria pe cont propriu, câștigând faima în întreaga lume. 
 
Primele 10 de rezultate naționale ale van der Velden Chris mansardă

Orice este posibil cu păsări remarcabile
Aveți nevoie  sa aveti porumbei de top , dacă vrei să realizezi ceva. Chiar și cel mai bun crescator nu poate câștiga premii de top, fără porumbei excelenti. Din fericire, Jaap este un crescator mare cu porumbei mari. Păsările din crescatoria lui sunt de neprețuit și a reușit să aducă aceste pasari la , inițial, împreună cu tatăl său. Colectarea  a "doar" 11 de premii naționale este ceva de care sa fim mandri . Aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune crescatorii de porumbei de maraton din lume, mai ales atunci când se analizează realizările altor crescatori cu porumbeii lor. Care sunt porumbei care au transformat rasa Van der Velden într-o familie de porumbei de renume mondial? Ne-ar plăcea să prezentam  unele dintre marile vedete pentru dvs.:

Maximus este o pasăre uimitoare. El a fost primul Internațional As Porumbel Perpignan 4 ani ", si primul International Ace Pigeon Perpignan pe 5 ani. Marile sale rezultate  includ un 8 national de la Dax, 9 Național de la Perpignan, un  11 international Perpignan și un 18 international de la Dax. Acest porumbel este,la  reproducție si va da  noi campioni in compartimentul de reproductie al lui Chris van der Velden.

                      Paulo a fost reprodus din  cei mai buni porumbei ai lui Jaap . El este un nepot a nu mai puțin de trei câștigători la nivel național, o reteta de succes. A fost doar o chestiune de timp pana cand împerecherea acestor campioni sad ea  un descendent similar . Paulo a câștigat în premieră naționalul de  la Pau in 2011. El a fost deja imbarcati pentru Pau, în 2009, când a luat un premiu 19 național.In mod evident acest mascul este un mare talent
   


                                

        Perechea de reproducție De Super Vanoppen și Cheeta este o combinație excelentă. Vanoppen Super este, un fiu din faimosul Blauwe Vannoppen de Wijnands H. & Sons, care este tata a nenumărati porumbei  de top. Cel puțin treizeci din copii și nepoții săi au câștigat cate un premiu în top 100 la nivel național. Aceasta a fost combinat cu Cheeta, cea  mai buna din  linia de Van der Velden si sa dovedit a fi o pereche de reproductie  excelenta, reproducand mai multi porumbei  de top . Cheeta este câștigătorul unu Naționale  Barcelona în 2003, 32  national Perpignan și un 84 national Montauban. Aceasta este cea mai buna calitate!

         Jaap van der Velden a continuat povestea de succes pe care el și tatăl său a început în urmă cu mulți ani. Ei nu au avut niciodată un sezon prost. An după an, ei au avut rezultate de top naționale ,au fost  de asemenea, succese în campionate. Este minunat ca alti crescatori au avut rezultate excelente datorita  introducereii de porumbei  Van der Velden. Aceasta place ii lui Jaap mult. Nu se poate nega faptul că acest crescator de marathon are un viitor mare în fața lui, atât în ​​Țările de Jos cat și în străinătate.
 Jaap, noroc în 2013!


traducere www.pipa.be

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu