joi, 30 mai 2013

Produsele folosite

        Ca sa nu mai fie discutii voi prezenta produsele folosite in acest sezon: Probac 1000,Probac energy,CMK,APF 90,Belgasol,Sedochol,Oregano si mai cumparam BS sau Gambakozid atunci le etapa ...si am mai folosit nifuramicin dupa etapa de Maicanesti 1 cand am avut probleme ,restul produselor sunt naturale : alune,canepa,usturoi,ceapa,ghimbir .....


Voi prezenta aici  produsele firmei Brockamp :

APF 90
         Concentrat proteic ​​de origine animală pentru porumbei 

Probac ​​A.P.F. 90 este o proteină uşor de digerat concentrat compus din mai multe surse de proteine ​​de origine animală şi dezvoltat pentru sportivii de top. Acesta este caracterizat printr-un grad ridicat de puritate, precum şi ca un excelent, bine echilibrat spectru de aminoacizi, cu un rating de calitate biologică de 134. A.P.F. 90 este foarte usor de digerat si, prin urmare, este un supliment alimentar ideal în timpul perioadelor de stres fizic extrem. Amino acizi Limitarea sunt completate în aşa fel încât valoarea nutritivă a produselor alimentare pot fi exploatate optim şi nici produse de deşeuri rămâne să afecteze metabolismul. Aceste proprietati fac Probac. Proteine ​​A.P.F. 90 unul dintre cele mai bune suplimente de proteine ​​de pe piaţă.

Proteinele ​​nu sunt doar indispensabile pentru viaţă, sunt indispensabile în creşterea performanţelor sportivilor de top. Acesta oferă organismului energie, precum şi componente pentru producerea şi repararea hormonilor, anticorpilor si enzimelor. . Un program alimentar „bine-gândit” cu A.P.F. 90 conservă proteinele proprii organismului şi poate reduce timpul de regenerare dupa antrenament în mod semnificativ. A.P.F. 90 este ideal ca un supliment alimentar pentru a asigura cerinţele ​​crescute de proteine .

Porumbeii obţin 90% din energia de care au nevoie pentru a acoperi din metabolismul de grăsime, adică arderea de acizi graşi. Cu toate acestea, aproximativ 10% din energia necesară este dobândită prin metabolismul de proteine. Aceasta proteina este derivat din masa musculară de pasăre, prin care porumbelul pierde masa musculara săptămâni după substanţă săptămână în timpul sezonului de curse. În scopul de a regenera cât mai repede posibil, muschii au nevoie de proteine ​​suplimentare. În sezonul de curse cresterea masei musculare are loc în principal în timpul fazei de repaus, adică pe timp de noapte. Prin urmare, este important ca organismul sa primeasca suficiente proteine. Probac A.P.F. 90 este un constructor de muschi natural, astfel că are un efect anabolic. Acesta a fost conceput pentru a fi lent de absorbit de organism, astfel încât aceasta poate furniza elemente de proteine, aminoacizi, pentru o perioadă marede timp. Recomandată este de o administraţie după zboruri.Probac A.P.F. 90 asigură organismul cu toti aminoacizii esentiali necesari pentru dezvoltarea musculaturii.

Alte aplicatii:

Pe lângă sezonul de curse, APF90 este recomandat in timpul perioadelor de reproducere şi de năpârlire. Acest lucru se datorează faptului că tinerii au nevoie nu numai foarte mult, dar, de asemenea, de proteine ​​de înaltă calitate în timpul fazei de creştere. Deoarece aceste păsări cresc destul de rapid, ei nu trebuie să sufere de deficite in dieta. În cele din urmă, perioada de năpârlire plasează, de asemenea, cerinţe speciale dietetice. Creşterea şi dezvoltarea penelor este aproape exclusiv dependentă de suficiente proteine. Exact în acest moment, este extrem de important ca proteinele găsite în alimentaţie sa fie foarte bine exploatate, în scopul de a preveni deteriorarea penelor.


CMK

pentru muschi puternici și prevenirea crampe musculare și dureri musculare, L-Carnitina este un amino acid cu substanță endogenă, acizii grași un lanț lung de grasimi si tesut  transportat in celulele musculare, producand energie. Pentru metabolismul energetic buna este, prin urmare, crucial ca ambele au acizii grași suficient de liberi si carnitina sunt suficiente ca mijloc de transport disponibile. L-carnitina previne, de asemenea, leziuni musculare (entorsa) și contracarează aciditatea mușchilor cauza acidului lactic. Particular, dar o doză suplimentară de L-carnitina duce la o mușchiului inimii mai puternic. Pentru a arde de grăsime, cu toate acestea, organismul are nevoie, de asemenea, o mulțime de magneziu, care este implicată în calitate de co-enzimă în activarea peste 300 enzime. În plus, mineral vital este responsabil pentru transferul de excitație de la nerv la mușchi. Un nivel suficient de ridicat de magneziu in celula musculara este o condiție prealabilă pentru o contractie musculara funcționare și previne crampe musculare și dureri musculare. L-carnitina si magneziu: putere pentru a muschiului - putere pentru inimă! Muschii de porumbel, care este în formare are o cerere extrem de mare, atât de L-carnitină și magneziu. Ambele substanțe care nu sunt acoperite de dieta traditionala bazata pe plante (produse alimentare) și trebuie să fie furnizate strict ca suplimente alimentare. Prea ridicat de magneziu, cu toate acestea, poate duce, de asemenea, la diorrhea usoara.Știați că rezultatele deficit de magneziu in prima faza de formare în primăvara poate duce la blocarea aripa temut in porumbeii nostri? Cine nu cunoaște situația de un porumbel care zboară un premiu de top într-o cursă începutul sezonului și în dimineața următoare nu pot zbura la cutia lui. De obicei, sezonul pentru care porumbel este complet deja. CMK de 1000 ml conținând 100.000 mg L-carnitina și în cea mai bună posibilă relație cu metabolismul de magneziu legat organic. Ca cu fier activ, de asemenea, această formă specială legată organic în comparație directă cu compuși anorganici de magneziu din organism porumbel (peretele intestinal) va fi usor de absorbit. cu administrarea de CMK a fost înainte de zboruri Primul exercițiu jurul crescatoriei în primăvara devreme va preveni frecvent fenomenul de blocare a aripii și crampe aripa măsura în care este posibil. folosire, dozarea: În timpul fazei de concurs este recomandat de 2-4 ori pe săptămână, cu 10-20 ml CMK per litru de apă. Ultimele 2 zile înainte de concurs CMK ar trebui să fie combinate în adăpătoare, împreună cu Carbo Energizer putere


Pentru achizitii contact :Dinu Mihai telefon 0722675439,0737301708 , 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu