vineri, 21 iunie 2013

Sychavka 10-06-2013

          Al doilea fond al sezonului...am fost de la inceput pentru lansarea impreuna cu judetele de la FCPR si implicit cu cluburile din Gj afiliate aceste federatii pentru a inchide gura chibitilor plecati dincolo- ''pentru curse corecte'' ,majoritatea( 99% ) plecati probabil din lipsa rezultatelor. Concursul per general s-a derulat asa cum ne-am asteptata masa de aproape 13 000 tragand spre Dj,la nivel de judet lucrurile asa cum era de asteptat sosirile la UCPR facand concursul sa se incheie in 30 min.....restul asteptand pana seara ..ba chiar a 2 a zi.
    Dar sa lasam asta ...la noi au sosit 2 yarlingi 872 sosind pentru a doua oara primul in crescatorie si facand ca pentru maine la Mykolaev (22-06) emotiile sa atinga punctul culminant,pasarile batrane au intarziat ,nu cunosc cauza exact dara au intrat f bine yarlingii....462 sosind seara. Nu a venit femela cu piciorul rupt si tardivul trimis direct.
       Sambata 15-06 am trimis lotul la antrenament la Horezu de unde nu ne-a sosit o femela de 2010 zburata toate fondurile si maratoanele anu trecut.Ea a fost gasita pe seara dincolo de calea ferata moarta ...s-a lovit probabil de sarme ...aceleasi sarme care ne produc anual pagube mai mari decat uliul. Pana acum avand 4 pui cu picioare si stern rupte ...nemaipunand disparutii care se lovesc tare si cad pe lunca....fiind trecuti la disparuti.
       Asteptam cursa de maine cu empotii pe care nu le-am mai avut de mult timp,nu am excitat in mod deosebit ...daca este sa vina din propria ambitie ,vin...daca nu asta este.
  '' Sunt fericit si ma simt bine ....deci pot sa-nving pe orisicine''

''WIN or  DIE''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu