joi, 5 decembrie 2013

RUTZ & Sons ( Blieskastel , DE) imbatabili in cursa de Barcelona !

RUTZ & Sons ( Blieskastel , DE) remarcabili  la   Barcelona

Porumbei lor pentru mare distanta sunt extrem de puternici  , uneori pur și simplu prea puternici pentru adversarii lor . Ei au mare succes de asemenea si in  alte crescatorii . Rezultatele  lor în cursele de la Barcelona sunt dea dreptul  senzațional .
Porumbeii se întoarcă acasă aproape de la fiecare cursa la care au concurat si mai important aduc acasa premii de top
 .


Unii dintre voi s-ar putea să nu fiti  familiarizati  cu Rutz & Sons , pentru ca intradevar  crescatorii de mare  distanță cunosc familia . Numele de Rutz & Sons reprezintă o crescatorie de mare  distanță , care a avut  performante foarte bune de mai multi ani , ei  fiind astazi unii dintre crescatorii  de top la nivel național și internațional . Au câștigat deja destul  curse importante în cariera lor .
Echipa de Rutz și Sons este format din tată Karl - Heinz ( 64 ) și cei doi fii ai săi , Sven și Jens . Tatăl lor nu  mai poate petrece prea mult timp în pod  din cauza unor probleme de sănătate , de aceea  cei doi fii ai săi fac cele mai multe lucruri in acest moment . Sven și Jens sunt doi frați gemeni , foarte  implicati în curse de porumbei , ei implinesc in acest an  31 ani . Insa sa  nu trebuie să trecem cu vederea o altă persoană importantă în această familie , și anume mama lor Adelheid . Ea are grija de porumbei  dimineața , asigurându-se că toți porumbeii  au tot ce este necesar ,are grijă de tot ce este necesar atunci cand cei doi fii ai  ei nu pot oferii cand sunt  la munca   . Porumbeii sunt adăpostiti într-un pod în apropiere de casa părinților lor, dar cei doi fii locuiesc in apropiere .







Barcelona 2013
Barcelona este, desigur, numărul unu pentru cursele de mare distanta . Un total de 25382 porumbei au fost eliberați la 30 iunie pentru editia din 2013 a acestui clasic .Au fost  10685 din  belgia , olanda 6912 , 3232 franta , germania 1733 , 475 Anglia , 63 Luxemburg și 63 de porumbei polonezi la start. Anul trecut, numarul de porumbei a fost ușor mai mică cu 25,320 porumbei participanți și s-a  observat o crestere a porumbeilor din Polonia în acest an . Porumbeii au fost eliberati vineri, la 09:30 , cu visibilitate  bun și un vânt usor din nord-est  . Startul a fost dat putin mai tarziu pentru a se asigura ca nici un porumbel nu va ajunge la crescatorie in ziua lansarii.
 S-a dovedi  o cursa mare și a fost  considerata cea mai grea cursa de mare distanta din ultimii zece ani . Crescatorii au trebuit să aștepte ceva timp pentru ca primii porumbei sa cada de sus . Crescătorul francez , Claude Thil a văzut primul său porumbel sosind  la 08:25 dimineața , dar acest lucru nu a fost, evident, câștigătorul internațional . Porumbeii aterizat unul câte unul și a fost nevoie de mult  timp înainte de a putea anunta castigatorul international . Locul 1  international a fost câștigat de către belgianul  , Luc Wiels din Roosdaal , al cărui  porumbel a fost cronometrat la 10:19 '10 ", după o cursă pe 1,057.761 km . Porumbel sau a  ajuns la o viteză de 944.289 m / min , ceea ce înseamnă ca nici un  porumbel nu a avut o viteză de peste 1.000 m / min .
RUTZ & Sons au imbarcat 26 de porumbei și au avut un numar impresionat de sosiri , 19 clasari internationale  . Castigand 19 premii în cea mai dura cursa de mare distanta  din ultimii 10 ani este o relizare . Un alt fapt interesant este că unul dintre porumbeii lor a fost găsit mort în Franța ,  înainte ca primul porumbel german sa fie constatat . Acest lucru înseamnă că ar mai fi  câștigat un premiu internațional , ajungand la  20 .






      Porumbeii RUTZ au evoluat  la fel de bine si  în ediția 2012 de la Barcelona cu un alt procent de clasari impresionant : ei au clasat  17 porumbei , dintr-un total de 28 de porumbei . Este remarcabil faptul că  unul din patru porumbei a castigat un premiu internațional , primul lor porumbel a fost al  37-lea în rezultatele internaționale .
Cele mai importante rezultate din cariera lui Rutz & Söhne :
  1st International Pau 2006
1st International Bordeaux 2005 Yearlings
2nd International Barcelona 2003
2nd International Barcelona Hens 2003
7th International Tarbes 2009
5th International Tarbes Hens 2009
6th International Barcelona Hens 2004
7th International Bordeaux Yearlings 2004
1st National Barcelona 2003
1st National Barcelona 2008
1st National Bordeaux 2005
1st National Carcassonne Yearlings 2006
1st National Pau 2006
1st National Bordeaux Yearlings 2005
1st National Barcelona Hens 2005 
1st National Barcelona Hens 2008

Succesul   in alte crescatorii

Crescatorii judeca , de obicei, calitatea unui porumbel dupa  rezultatele urmașilor săi din alte mansarde , pentru că acest lucru ne ajuta sa ne facem o idee mai bună de cât de talentat este porumbelul  într-adevăr . Unele familii de porumbei sunt atât de talentate că urmașii lor poate stimula într-adevăr performanța si in alte  rase existente ,acest lucru a fost recunoscut si  în cazul de pasarilor  lui Rutz & Sons :
Doi crescători germani au fost foarte de succes cu porumbeii de Rutz & Sons în 2010 : Hans - Peter Brockamp a câștigat 3  național  Barcelona in 2010, cu un porumbel care are 50%  Rutz & Sons  , frații Bold au câștigat 4 nat.  la Barcelona  cu un porumbel 100% Rutz & Sons . În 2011, Markus Becker a castigat 3 nat.  Barcelona  și 2 nat femele  cu porumbel 50% Rutz & Sons  . În 2012,  francezii Schaschkow au castigat loc 1nat. femele  la Barcelona , cu un porumbel 50% Rutz & Sons  . Acestea sunt doar câteva exemple care ne ajută să estimăm calitățile de reproducere uimitoare ale rasei de porumbei detinute de  Rutz & Sons  . Țineți minte că am inclus doar cele mai bune rezultate de la Barcelona ! Există o listă mult mai lungă de referințe în curse internaționale pe mare distanta  , dar vom ajunge la asta mai târziu .

O licitație pe PIPA chiar acum !!!!!!!!!!!!!

2 comentarii:

  1. Fratele de cuib al femelei 0709-05-379 loc 3 nat Barcelona in 2008 e la mine.Mai am si un semifrate cu ei de 2006 , fiu tot din Playboy dar cu alta femela. Cunosc indeaproape familia Rutz si porumbeii acestora si cred cu convingere ca in scurt timp vor fi la el de cunoscuti si in Romania ca si in restul Europei unde au punctat foarte tare la etapele de maraton nationale si internationale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca avem in zona asa pasari :) Felicitari !

    RăspundețiȘtergere

comantariu