miercuri, 29 iulie 2015

O zi rezonabil între două zile de ploaie și vânturi puternice (partea 1)


O zi rezonabil între două zile de ploaie și vânturi puternice (partea 1)
A fost destul  un weekend sau weekend-ul trecut weekendul  plin al lunii iulie. Vineri nu a putut fi porumbel constatat din cauza depresiunilor  care sau abatut  de vineri spre sâmbătă în nordul Franței, Belgia și Olanda in special . Singura posibilitate care sa prezentat pentru a rezolva a fost sâmbătă, astfel încât porumbeii sa ajunga sâmbătă seara ( se referă la Narbonne pentru sudul Olanda) și duminică ar putea veni acasă. Narbonne dus acolo la ora opt, și zborurile din sectorul de Tarbes și Cahors mers acolo de la o oră și jumătate pentru a acoperi în Țările de Jos. Zborurile mers bine sâmbătă și au existat puține pierderi.

O dimineață agitat în Veenendaal și Soest
Pentru noi a fost un weekend special. În acest an ne-am pornit complet curse ZLU și că ne potrivit primele trei zboruri toate bine, dar ultimele trei curse chiar mai bine, pentru că sunt mult mai bine decât am visat vreodată. Punctul culminant preliminar este Narbonne cu a 3-a, 19 și 39-naționale față de 5.338 porumbei.
Înainte de a-am dus la culcare, am știut Wijnands avut cea mai veche mentiune la Maastricht. Dacă am dori să stea porumbel înainte, am avut șase ore pe porumbel. Am fost (ca și tatăl meu trei minute plimbare cu bicicleta de crescatorie jos) la cinci cincisprezece pe. A făcut flapsurile interioare ale crescatoriei deschise, șanțul ceasul computerului și a mers la hambar pentru a pune vechi ceasuri modă, pix și hârtie gata. Pe drumul de intoarcere am vazut un porumbel așezat pe casa. În ce încearcă să obține pasărea jos, sa dovedit a fi un străin. Deci, au doar o privire pe laptop sau există mai multe porumbei cazute cu o noapte înainte și în această dimineață, deși. M-am uitat pe ecran pentru a pod și am văzut un fulger picătură un porumbel. Repede ... usa afara deschisă și numit femela zero interior. Între timp, tata a venit la poarta si a pus degetul cu un semn ". Am scoate din nou "porumbelul a fost cronometrat la 5:44 și, de asemenea, de modă veche detectate și apoi a fost timp pentru a da mâncarea. Atunci când raportează ... nici un răspuns ... zece minute ... nici un răspuns." ar exista un porumbel a cazut in Soest? "Profilul dar solid de-clape. Între timp, Dirk Veldhuis chemat să spun că am avut un porumbel. El a spus chiar, "App-mi datele, le voi trimite pe Frits van Duin. La acea vreme appte Erik van den Brakel NIC Soest-mă înapoi că a primit totul si Ton Maassen din Amersfoort noi doar cinci minute pentru SAT. Ton are, de asemenea, un bilet de avion mic de peste, asa ca cine a noastră a câștigat. Cand ne-am uitat la lista de raport, Ton și am fost primul și al doilea pe lista națională de raportare a zborului ZLU din Narbonne ... ..

La doar 150 de metri distanță de crescatorie nostru a jucat următoarea poveste însuși: Jan van Laar opt vecinul meu a pus ceasul cu alarmă, dar a fost la un sfert ȘASE alarma treaz. El îmbrăcat și a mers la mansarda. Nu a fost nimic. Desigur nu, gândit Jan, esti Wijnands dar dacă nu în aceste circumstanțe. Un pic de mers pe jos câini. Sa întors de acolo și apoi a fost un pic surprins. Nu a fost un porumbel pe gard și a zburat spre el. Jan găsește nici electronic și așa are ceas de modă veche. Că a dat încă unele picioare în pământ. Dar în cele din urmă, porumbelul a fost încă tactat la 18:09. Atunci când raportează porumbel ntelefonul descaracat  ... ... ... ... telefon acasă de modă veche este întotdeauna mai bine. Porumbelul a fost în cele din urmă a raportat și Jan aflat că el a fost de-a treia porumbelul Centrului Național imbarcare (NIC) a Soest. Dar a trebuit să aibă o pasăre devreme, deoarece el a fost convertit, nu departe de Wijnands. Pe Internet, el a fost al 11-lea raportate de ZLU. Veți vedea ... o pasăre devreme .... Iar cei darn în spatele vecinilor au un sezon mare, deoarece acestea sunt frumos ... a doua, după o 21th național St Vincent ZLU și serie frumos de Marsilia, a săptămânii de Narbonne, dar Jan van Laar este de asemenea bun la ....

Între timp, încă scăzut la 150 de metri din a doua porumbelul la mama și cu mine. De data aceasta nu am putut ajunge până la e-mail de ieșire. De data aceasta el a fost într-o conversație cu Jan, dar nu știam, desigur. Lucruri, dar de-clape din nou. Prietenii necesare au fost informați că am avut doi porumbei și când am fost acolo un pic cu numărul trei a terminat a căzut în spatele crescatoriei ... în pod. Rapoarte de vreme și când am vorbit cu Erik pentru prima dată în acea dimineață. Acesta a fost al cincilea porumbel. "Cine este numărul trei sau patru, atunci?" L-am întrebat. "Nu știi? ... Jan van Laar!" Am avut de a face nu ... Jan Jans mobil a fost, într-adevăr spart. M-am dus și a pus niște tineri bune Jan venit la portul. El era încă un pic zdruncinat după și-a spus povestea lui. Omul frumos patru păsări timpurii în câteva sute de metri pătrați în Veenendaal.

Povestea nu sa terminat încă, pentru că a sunat Erik van den Brakel ". Care este marca aripa și numărul de al doilea inel de cauciuc de primul porumbel "L-am sunat în lucrarea mea. "Unul dintre cei doi este greșit", a spus Erik. Dove prins .... de dreapta a lui Mark. Decât 9666 a inelului de cauciuc două nu trebuie să fie învins. Am realizat într-un flash care nu știam exact ce a fost în partea de sus sau partea de jos a inelului de cauciuc și se întoarse hârtia în care totul sa ridicat și a spus Erik: ".! Atunci când pornesc de hârtie, se spune 9996. Asta ar trebui să se, Erik am avut inelul de cauciuc de pe cap" Erik râs și a spus că trebuia să fie. Câteva minute mai târziu el a numit din nou și a spus că rotația inel de cauciuc a fost cauza transmiterii defectuoase a 2-a gummringnummer. Această problemă a fost rezolvată. Pacea în Veenendaal și Soest a fost la fel de returnat la acel moment și bucurie a tuturor timpurii păsările din NIC Soest din Veenendaal și cu siguranță Amersfoort (datorită Ton Maassen) ar putea fi sărbătorit.
Jaco semnăturăJaco van Nieuwamerongen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu