vineri, 10 martie 2017

Cupluri de Aur...superreproducatori..???!!!

       Am observat in ultima vreme tot felul de anunturi la fotografii cu porumbei mai mult sau mai putin cunoscuti cu titulatura de mari reproducatori dar nu scriu nimic despre ce au reprodus sau rezultatele descendentilor lor...daca spun ca am aruncat afara unii din parintii campionilor nationali sau porumbeilor de top deorece nu au reprodus decat intr o anumita combinatie  poate credeti ca sunt nebun, nu e asa ,doar  mi-am usurat munca pentru viitori ani cand in alte imperecheri nu ar fi scos nimic de top. Frate cu.... unchiul...superreproducator hai ma...oare nu le este rusine sa faca public astfel de afirmatii. Personal detinem in crescatorie pasari care au dat cu diferiti parteneri pasari in top 5 national UCP,bunicii a porumbei de calitate si nu am facut afirmatii de supraevaluare. Imi este jena cand se fac afirmatii supraevaluate si despre porumbeii mei de catre alte persoane...


    La fel cu afirmatia"cupluri de aur" imperecheaza doua pasari mai mult sau mai putin zburate cu pedigree mai mult sau mai putin pompoase si fara sa incerce macar produsii..pun titulatura "Cuplu de Aur" si puii lor abia vin din fundul gradinii... ce ar trebuii sa spunem noi de perechile de la reproductie 3 campioni nationali si doi vicecampioni inruditi mai mult sau mai putin, majoritatea parintilor,frati,surori...fii si fiice din ei la reproductie unde sunt 20 de perechi... "increngatura de Aur".. :) ))) haideti mai fratilor vin din urma baieti destepti citesc ce postati   toti strainii si cunoscutii, nu doar copii de la tara carora vreti sa le stoarceti like-urile si paralele , iar oameni seriosi care va privesc amuzanti si va pun si  titulatura !
      Sa avem un sezon frumos plin de rezultate bune si sa ne multumim cu campionii... ca "Supercampionii" fac punctaje dubioase .... o seara superba si concentrati-va pe columbofilie vremea povestitorilor de iarna s-a incheiat pe 14 februarie a venit vremea columbofililor ! Vant in pene !
P.S. oare ce ar putea sa spuna acesti supra evaluatori  daca ar avea in crescatorii asemenea perechi ??
WIN OR DIE  ??
 -  sigur nuuuu...astia vor sa vanda nu sa zboare ! :) )

039/10-loc 2 balkaniads Edirne x "Gy" mama loc 3 general,3 fond,5 mare fond 3 ani, bunica 3 pasari loc 1 fond, mare fond judet....

"Schaliul"- campion  national record, 2 as fond 3 ani (nepotul femelei de sus "Gy")  × mama 039,063,412

894/12 -loc 2 maraton extrem x "Nocturna" campioana nationala record yarling , 4 national as fond -nepoata 039 

"The Only One"  campion national As Fond 4 ani ( mama si mama lui 039 stranepoate "Kuypers Ad") x "Rosia" -6 national Maraton Extrem 2 ani - parintii lor frati de mama !! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu