luni, 14 decembrie 2020

Achizitiile -AD

 

 

' Cumpărați 

 

Dacă ești suparat pe porumbeii tăi dupa  ce ai muncit un an întreg și care, când zboară, te dezamagesc din nou și din nou, este extrem de frustrant.

Cu toate acestea, aceasta este soarta multora, care adesea trebuie să facă față unor eșecuri, cum ar fi bolile și pierderile.

Pierderea tinerilor în special a fost o problemă de actualitate în ultimii ani.

Acestea au legătură cu vremea, porumbei nesănătoși, porumbei neexperimentați, porumbei răi (poate!) Transportul și ... chestiuni încă neexplicate.

Pentru că până și porumbeii sănătoși din origini excelente se pierd chiar și pe vreme bună.

Jocul prost are de asemenea legătură cu faptul că sportul a evaluat enorm.

Campionii sunt o  minoritate mică  orientată spre performanță si spre un nivel atat de ridicat încât devine din ce în ce mai dificil pentru  marea majoritate să ii „urmeze”.

În toate sporturile, limitele sunt împinse și destinul fiecărui sport este acela că majoritatea sunt învinși.

Oamenii reacționează diferit la jocuri și contraataca prost.

Există cei care pur și simplu nu încetează să proclame că sunt probleme organizatorice, că vor da foc la mansardă, că le pare rău că nu toți porumbeii s-au pierdut, apoi  scăpa de ei imediat și mai mult de acela  care miscase.

Când aud că se întâmplă, uneori mă gândesc: „Băiete, oprește-te și tu, pentru că astfel ești o sursă de mizerie pentru ceilalți și pentru tine însuți”.

 

ECHILIBRU

 

Dacă vă plac porumbeii și dacă aparțineți acelei majorități de perdanți cu ambiție, este util să vă gândiți cu atenție la motivul performanței dvs. mai mici. Desigur, este nevoie de curaj.

La urma urmei, concluzia poate fi că porumbeii nu sunt suficient de buni de cele mai multe ori și, în acest caz, există un singur mod corect: o căutare mai bună.

- Da, dar deja îi aud pe unii gândindu-se. - Ai o gandire frumoasă. Insa prețurile pe care le cere „marele” nu sunt accesibile pentru omul de rând. ”

Și poate au dreptate, cu toate ca, cumpărarea unui singure sau a două foi de hartie adesea este puțin  mai rau  decât sa nu iei nimic.

Dar, desigur, este adevărat si că prețurile nu sunt stabilite de vânzători, ci de cumpărători. În plus, întrebarea este dacă chiar trebuie să mergi la cei „mari” atunci când cauți întăriri ? Nu cred.

Ideea este că unele nume au o astfel de carismă încât își pierde toată sobrietatea. Oamenii cred că „dacă pot obține ceva de la un astfel de bărbat, am și eu astfel de porumbei”. Dar nu este așa.

 

Prea des  uită că tragedia chiar și a celui mai mare campion este că și el crește mult  mai multi porumbei răi  decât buni.

 

X locuiește într-un sat adiacent, este complet necunoscut, dar asta nu se datorează realizărilor sale, ele sunt enorme.

Este necunoscut pentru că se joacă cu puțini porumbei.

Y in aceiasi zona zboara 80 de porumbei.

Clasarile lui Y incep cu  3 e , 4 e și 8 e . Chiar dacă doar șapte din cei 80 de porumbei pe care i-a introdus obțin rezultate.

Bărbațul cu zece porumbei poate obtine loc 6, nicidata nu are loc 1  dar claseaza 7 porumbei.

Oameni ca X  locuiesc peste tot, de asemenea, în zona dvs. și puteți apela cel mai bine la astfel de oameni dacă căutați întăriri la prețuri moderate.

Pot numi o serie de nume de stele reale care își datorează faima porumbeilor pe care î-au cumpără de la „mici” crescători necunoscuți din propria lor regiune.

 

SFAT

 

Deci, dacă nu există alte interese  și căutați intariri  pentru bani puțini, vă recomand următoarele:

 

Rămâi în propria zonă.

 

Mergeți la acei bărbați care s-au jucat bine cu puțini porumbei  mult timp.

 

Și ... du-te toamna. Numeroase ouă de la porumbei buni dispar atunci în coșul de gunoi. Daca încă nu ești acolo, trebuie să platesti mai mult.

 

Achiziționarea cu înțelepciune este importantă, si veti plati  fiecare achizitie  cu pierderi si munca  dacă nu ați selectat înainte cu înțelepciune.

 

Ceea ce fac unii, să cumpere porumbei fără a   separa grâul de pleavă în propriul lor pod, nu duce la nimic.

Uneori auzi: „Da, dar dacă trebuie să selectez la fel de strict precum  campionii,  mansarda mea va fi  goală”. Se ignoră neglijent faptul că și campionii au început de cele mai multe  ori  tot din partea   partea de jos a scării.

Ceea ce au făcut este să ridice ștacheta în fiecare an.

Pentru un crescător mediu, un porumbel  cu clasari de  50% poate fi limita de sus  în selecție, la un campion fiind eliminat.

 

Înțelepciunea din proverbe

 

Popular auziți o mulțime de pseudo înțelepciuni despre aducerea porumbeilor.

 

" Omul acela a dat averi porumbeilor și încă nu lovește ." 

Poate fi, el a luat hartii dar alții și-au cumpărat campioni.

„Nu poți cumpăra unul bun, trebuie să ti-l dea”.

Realitatea este că poți si cumpăra și primii atât buni cât și rai.

 

În plus, cumpărarea este o chestiune de încredere.

Când un străin total este pe pragul meu pentru porumbei, nu mă grăbesc sa ii dau din  cei mai buni crescători ai mei și presupun că si alții sunt la fel.

Ceea ce vreau să spun sunt urmatoarele:

oferind bani pentru porumbei de la marii campioni ai mai multe șanse, dar ... nimic mai  mult decât atât!

Pe de altă parte, este adevărat că daca nu doresti să investești bani în porumbei nu înseamnă că nu ai nicio șansă!

Fie că primiți sau cumpărați porumbei, de la campioni sau de la jucători mai puțin cunoscuți, va fi întotdeauna vorba de oportunități, nici mai mult, nici mai puțin.

De fapt, este simplu dacă îndrăznești să gândești.

În prezent, un mic campion are cu ușurință 20 sau mai multe cupluri de reproducere.

Dacă numărați câti porumbei de top scoate  in cinci ani , media se face rapid. Campionii supărați de aceste afirmatii  îmi pot trimite performanța celui de-al unsprezecelea cel mai bun porumbel din crescatorie...

 

ERORI

 

Îmi plac tinerii intre „porumbeii mei de reproducție”,  și, ocazional, chiar și vârstnicii de origine bună.

Dar câte greșeli fac.

Mi s-a întâmplat în repetate rânduri că un porumbel avea patru ani sau mai mult înainte să aflu cât de bine a reprodus. Înainte, ouăle erau aruncate, când am vrut mulți tineri, m-am trezit  prea târziu.

În ceea ce privește achiziția, cred că este greșit să imperechati „cumpărat” cu „cumpărat”. Sau porumbei de la X împotriva porumbeilor de la X pentru a-i „păstra pur”.

Mulți o fac. Ajung sa cumpere la fel de mulți masculi ca si femelei pentru a-i putea imperechea unul împotriva celuilalt. Cel  mai bine este  să puneți noii porumbei împotriva propriilor porumbei buni dovediți. Este o chestiune de a ști mai repede daca s-au meritat achizitiile.

 

FOARTE ADEVARATE

 

'72' meu a fost un adevărat super. Crescut dintr-un porumbel propriu și unul care a fost cumpărat într-o vânzare publică.

Pentru că, bineînțeles,ii puteți cumpăra pe bune ,pentru ca nici acei vânzători și lideri de vânzări, așa cum ați auzit adesea ca sunt o grămadă de escroci nu este adevărat.

Optzeci de porumbei în vânzare și optzeci de campioni?

Da,intradevar așa sunt prezentati.

Dar oare azi nu întreaga societate  este așa?

Orice detergent spală mai alb, dar nimeni nu vorbește despre escroci. Doar o  gospodină sensibilă  face diferenta.

Ce entuziaști, trebuie să fim când citim pedigree de vânzare.

În cele din urmă, s-ar putea să vă întrebați de ce o persoană are mult mai mult succes decât alta atunci când cumpără porumbei.

Îți voi da răspunsul imediat. Pentru că unul este puțin mai priceput.

 

AS- duiven.net - Ad Schaerlaeckens

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comantariu